Ποτέ χωρίς το pet μου!

Search

Γιατί να μην εξαίρεις την εμφάνιση της κόρης σου

Όσο κούκλα κι αν είναι, μην της το λες συνέχεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι να μην φοράς με τα skinny jeans σου

5 ρούχα ν’ αποφεύγεις και άλλα 5 που ταιριάζουν… γάντι!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το μυστικό της Meghan Markle για λαμπερή όψη

Η μέλλουσα νυφούλα θα έχει σίγουρα ένα φυσικά ηλιοκαμένο αποτέλεσμα στο γάμο της!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Από το Α στο Ω: Γράμματα της αλφαβήτου κάνουν τα πιο όμορφα τατουάζ

Διακριτικά και κομψά τατουάζ που θα λατρέψεις!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φακές με τυρί; Ποτέ ξανά!

Γιατί μας νοιάζει τόσο πολύ ο σίδηρος;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποτέ χωρίς το pet μου!

Αν δεν μπορείς να φανταστείς τις καλοκαιρινές διακοπές χωρίς το κατοικίδιό σου, αυτές είναι οι συμβουλές που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις

> 00_Pets n ::
01 Ιουλίου 2014

Κλείσε ξενοδοχείο που δέχεται κατοικίδια: Μια λίστα θα βρεις στο www.officialpethotels.com. Για την Ελλάδα, ειδικότερα, θα βρεις σχετικές προτάσεις και σε φιλοζωικές σελίδες. Σε κάθε περίπτωση, προτού κάνεις την κράτηση ενημέρωσε τη ρεσεψιόν ότι φέρνεις μαζί και τον τετράποδο φίλο σου.

Επικοινώνησε με την αεροπορική/ακτοπλοϊκή εταιρεία... στην οποία σκοπεύεις να κλείσεις εισιτήρια.Το ίδιο συμβαίνει και αν ταξιδεύεις με ΚΤΕΛ ή τρένο. Θα σε ενημερώσει αν δέχεται, καταρχήν, κατοικίδια και ποιοι είναι οι κανονισμοί.

Κάνε στο ζωάκι όλα τα απαραίτητα εμβόλια: Άλλωστε σε μερικές χώρες είναι προαπαιτούμενο για να το δεχτούν.

Τάισέ το νωρίτερα: Τρεις περίπου ώρες πριν από ένα οδικό ταξίδι ή τέσσερις με έξι ώρες πριν από ένα αεροπορικό ή ακτοπλοϊκό. Στη διάρκεια του ταξιδιού, μπορεί να έχει στομαχικές διαταραχές.

Φόρεσέ του μια ταμπελίτσα: Επειδή είναι αυξημένος ο κίνδυνος να χαθεί σε ένα ταξίδι, φρόντισε αυτή να αναγράφει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σου (όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση). Αν ταξιδεύεις με σκυλάκι, κράτα το διαρκώς με το λουράκι. Είναι πολύ πιθανό να "φρικάρει" και να εξαφανιστεί μόλις βρεθεί σε άγνωστο περιβάλλον.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!