Ποτέ χωρίς το pet μου!

Search

Αυτό το σημείο του σώματός σου μαρτυράει εάν έχεις οργασμό

Και είναι 100% εμφανές στους άλλους...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Kate Middleton-Meghan Markle: Πόσο μοιάζει το στιλ τους;

Η απάντηση είναι: πολύ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χριστουγεννιάτικα μανικιούρ για εσένα που θες να πρωτοτυπήσεις

Κάνε την διαφορά και εμπνεύσου από αυτά τα μανικιούρ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η καινοτομία στην ζωή μου

Πάντα το καινούργιο κεντρίζει την προσοχή και το ενδιαφέρον μας.  Κι αν πρόκειται για την εξωτερική μας εμφάνιση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, πολύ περισσότερο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες γυναίκες της εβδομάδας που μας πέρασε

Ποιες μπήκαν στην λίστα αυτή την φορά;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποτέ χωρίς το pet μου!

Αν δεν μπορείς να φανταστείς τις καλοκαιρινές διακοπές χωρίς το κατοικίδιό σου, αυτές είναι οι συμβουλές που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις

> 00_Pets n ::
01 Ιουλίου 2014

Κλείσε ξενοδοχείο που δέχεται κατοικίδια: Μια λίστα θα βρεις στο www.officialpethotels.com. Για την Ελλάδα, ειδικότερα, θα βρεις σχετικές προτάσεις και σε φιλοζωικές σελίδες. Σε κάθε περίπτωση, προτού κάνεις την κράτηση ενημέρωσε τη ρεσεψιόν ότι φέρνεις μαζί και τον τετράποδο φίλο σου.

Επικοινώνησε με την αεροπορική/ακτοπλοϊκή εταιρεία... στην οποία σκοπεύεις να κλείσεις εισιτήρια.Το ίδιο συμβαίνει και αν ταξιδεύεις με ΚΤΕΛ ή τρένο. Θα σε ενημερώσει αν δέχεται, καταρχήν, κατοικίδια και ποιοι είναι οι κανονισμοί.

Κάνε στο ζωάκι όλα τα απαραίτητα εμβόλια: Άλλωστε σε μερικές χώρες είναι προαπαιτούμενο για να το δεχτούν.

Τάισέ το νωρίτερα: Τρεις περίπου ώρες πριν από ένα οδικό ταξίδι ή τέσσερις με έξι ώρες πριν από ένα αεροπορικό ή ακτοπλοϊκό. Στη διάρκεια του ταξιδιού, μπορεί να έχει στομαχικές διαταραχές.

Φόρεσέ του μια ταμπελίτσα: Επειδή είναι αυξημένος ο κίνδυνος να χαθεί σε ένα ταξίδι, φρόντισε αυτή να αναγράφει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σου (όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση). Αν ταξιδεύεις με σκυλάκι, κράτα το διαρκώς με το λουράκι. Είναι πολύ πιθανό να "φρικάρει" και να εξαφανιστεί μόλις βρεθεί σε άγνωστο περιβάλλον.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!