5 πράγματα που καταλαβαίνει μόνο μια cat lady - AllYou.gr

Search

Η κίνηση που πρέπει να κάνεις αν πιστεύεις στους καλοκαιρινούς έρωτες

Είσαι φαν αυτών των ειδυλλίων; Απόδειξέ το. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πώς να φορέσεις την τζιν φούστα φέτος το Φθινόπωρο

6 ενδιαφέροντα combos που θα λατρέψεις!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εμβληματικές παρουσίες με έντονα ζυγωματικά αλλάζουν το «παιχνίδι» στην ομορφιά

8 γυναίκες με τα πιο αριστοκρατικά πρόσωπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εσύ ξέρεις την τεχνική ευθυγράμμισης;

Επόμενη στάση, CAT.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πιο ενδιαφέρουσα capsule συλλογή της άνοιξης

Ότι συμβαίνει στην Νέα Υόρκη, μένει στην Νέα Υόρκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 πράγματα που καταλαβαίνει μόνο μια cat lady

Γιατί μάς αρέσουν οι γάτες.

> 00_Pets n ::
12 Οκτωβρίου 2014

1. Μια γάτα που κάνει ηλιοθεραπεία είναι ο ορισμός της ευτυχίας. Καθώς ξαπλώνει με τεντωμένο το σώμα και τις ακτίνες του ήλιου να τη χτυπούν, παίρνει μια γαλήνια, σχεδόν χαμογελαστή έκφραση.

2. Τα μικρά γατάκια είναι ο ορισμός της διασκέδασης. Τα άλματα που κάνουν, η μεταξύ τους πάλη, το πάθος με το οποίο κυνηγιούνται ή κυνηγούν ένα παιχνίδι είναι ένα τουλάχιστον απολαυστικό θέαμα.

3. Οι γάτες μας προκαλούν να κάνουμε διαλείμματα από τη δουλειά μας. Αν εργάζεσαι στο σπίτι, θα τη δεις συχνά να σκαρφαλώνει στο γραφείο σου και να θρονιάζεται με νάζι στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή ή στα χαρτιά σου, "ζητώντας" σου να τη χαϊδέψεις ή να παίξεις μαζί της. Και μετά φταίμε εμείς που δεν βγαίνει η δουλειά;

4. Μερικές φορές προτιμάς να είσαι με γάτες παρά με ανθρώπους. Δεν παραπονιούνται ποτέ, δεν απαιτούν εξηγήσεις, δεν σε πιέζουν (εκτός αν είναι η ώρα του φαγητού) και, επιπλέον, γουργουρίζουν.

5. Οι γάτες παίζουν με τα πιο απλά πράγματα. Μπορεί να της αγοράσεις ένα παιχνίδι-υπερπαραγωγή κι αυτή να κολλήσει με τη χαρτοσακούλα ή το χαρτί περιτυλίγματος της συσκευασίας, αγνοώντας επιδεικτικά το δώρο σου. Από την άλλη, είναι εκπληκτική η επινοητικότητά της να εφευρίσκει παιχνίδια όταν βαριέται στο σπίτι.