Η γάτα... ζήλεψε το χάμστερ! - AllYou.gr

Search

Εσύ ξέρεις την τεχνική ευθυγράμμισης;

Επόμενη στάση, CAT.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πιο ενδιαφέρουσα capsule συλλογή της άνοιξης

Ότι συμβαίνει στην Νέα Υόρκη, μένει στην Νέα Υόρκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Και το πόρισμα βγήκε! Το bob κούρεμα ήταν το πιο popular στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Το κομψό αυτό κούρεμα «επιμένει» να κοσμεί τα κεφάλια όλων των fashionistas!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι αληθινές Κιβωτοί του πλανήτη

Σε ολόκληρη τη Γη οι επιστήμονες αποθηκεύουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους δείγματα ζωής που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν, από σπόρους μέχρι έμβρυα ζώων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι να προσέχεις αν κάνεις τη δίαιτα 5:2

Κανένας περιορισμός στις τροφές;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η γάτα... ζήλεψε το χάμστερ!

Θραύση έχει κάνει στην πλατφόρμα crowdfunding Kickstarter ένας τροχός εκγύμνασης για γάτες.

> 00_Pets n ::
04 Αυγούστου 2014

Μήπως τα 50 ή 100 τετραγωνικά του διαμερίσματος όπου ζεις δεν είναι αρκετά για να εκτονωθεί η γάτα σου; Μπορείς να επενδύσεις στον τροχό εκγύμνασης για γάτες One Fast Cat. "Οι οικόσιτες γάτες έχουν ένα φυσικό ένστικτο για κυνήγι, και το One Fast Cat τούς βοηθάει να διοχετεύσουν την ενέργειά τους", υποστηρίζουν οι εφευρέτες του, που αυτές τις ημέρες αναζητούν χρηματοδότηση μέσω του crowdfunding στο Kickstarter. Φαίνεται μάλιστα ότι υπάρχουν πολλές οικόσιτες γάτες στον κόσμο που... δεν τις χωράει το διαμέρισμα. Γιατί ενώ ο αρχικός στόχος του εφευρέτη του ήταν να συγκεντρώσει 10.000 δολάρια, οι δωρεές έχουν ξεπεράσει τα 250.000 δολάρια (και απομένουν ακόμη 4 ημέρες για την ολοκλήρωση της εκστρατείας).

"Το σημαντικότερο που μπορείς να κάνεις για να μην πλήττει η γάτα σου είναι να βεβαιωθείς ότι τής προσφέρει ερεθίσματα το περιβάλλον όπου ζει. Δηλαδή, ότι υπάρχουν πράγματα να κάνει - παράθυρα να κοιτάξει απέξω, μέρη να σκαρφαλώσει και ασφαλή παιχνίδια να παίξει", προσθέτουν. "Όλο και περισσότερα πειράματα δείχνουν ότι οι γάτες που ζουν σε εσωτερικούς χώρους μπορεί να πλήξουν και να αναπτύξουν κατάθλιψη και άλλα ψυχολογικά προβλήματα. Ο τροχός εκγύμνασής μας έδειξε σε τεστ ότι όχι μόνο ενισχύει την ευεξία της γάτας, αλλά επιπλέον την κάνει πιο χαλαρή και ήρεμη". Το βέβαιο είναι ότι ο One Fast Cat στο λανσάρισμά του πηγαίνει με χίλια!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρεις στο

" target="_blank">Kickstarter.com.

cat wheel1.jpg