Skip to main content

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ιλένα Μπόγρη

Της αρέσει να παίζει παιχνίδια, αλλά μόνο όταν όλοι οι παίκτες περνούν τέλειααααα! Δεν της αρέσει να βάζει τελείες στον γραπτό λόγο κι η μεγάλη της αδυναμία είναι η λέξη (αφού).



Η Ιλένα αρχικά σπούδασε δημοσιογραφία και για παραπάνω από 20 χρόνια περπάτησε χιλιόμετρα τυπωμένου χαρτιού περιοδικού, εφημερίδας και digital. Από μικρή την τρέλαινε να διαλύει ένα παιχνίδι για να δει τι έχει μέσα. Ήταν περίεργη & σίγουρη ότι αυτό το ήμερο λουτρ έκρυβε μέσα του ένα misfit τύπο πολύ πιο όμορφο. 
M αυτή την ιδέα οδηγήθηκε να σπουδάσει life coaching στην Αμερική κι άρχισε ν ασχολείται με τις κοινωνικές «πανοπλίες» που φοριούνται και που από κάτω τους κρύβονται μοναδικοί, υπέροχοι άνθρωποι. Την  μαγνητίζουν οι παράξενες αλήθειες.
Και ναι, ναι έχει δει πάρα πολλούς μέσα απ τις συνεδρίες ν αλλάζουν, ν ανακαλύπτουν μέσα τους εκείνη την πολύ συγκεκριμένη δύναμη που δίνει το ευλογημένο μπαμ στα μπαλόνια, αυτό τον ελαφρύ εκρηκτικό ήχο, που ανοίγει την κούρσα των παλμών της καρδιάς τους”
Θαυμάζει τα αληθινά ακομπλεξάριστα μηνύματα και τους διαλόγους που τουμπάρουν κοσμικά τραπέζια.
Όταν ήταν μικρή έκλαιγε με την Βουγιουκλάκη κλόουν στην ταινία «Ένα αστείο κορίτσι», αλλά σήμερα ξεκαρδίζεται με εκείνους που παραπαίρνουν σοβαρά τον εαυτό τους. 
Την έλκουν όσοι σπάνε το σοβαροφανές τζάμι της βιτρίνας, για να είναι ουσιαστικά σοβαροί με τα θέλω τους. Είναι παθιασμένη με τη ζωή, σε χρόνιο έρωτα μαζί της και με με το ντεπόσιτο πάντα φουλαρισμένο με συναισθηματική βαλβολίνα. «Η ζωή είναι ένα προκλητικό παιχνίδι. Παίξτο. Παίξτο όμως με όλες σου τις αισθήσεις στο τέρμα»

Διαβάστε επίσης

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Νάντια G.

I’m not a princess, my needs are more like a queen!

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Τόνια Τζαφέρη

Ήρθε η στιγμή να παρουσιάσω και εγώ με την σειρά μου τον εαυτό μου.
Xμμμ... αμήχανη στιγμή.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Νίκος Κοντομήτρος

Live, Love, Laugh! (πολύ πρωτότυπο!)

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.