Οι πιο εμβληματικές brunettes που έχουμε δει ποτέ - AllYou.gr

Search

Οι πιο εμβληματικές brunettes που έχουμε δει ποτέ

Σε έναν κόσμο που οι blondes ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια, εμείς σου τονίζουμε την αιώνια αξία των καστανών μαλλιών.

13 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν είναι τυχαίο που μερικές από τις πιο σαγηνευτικές γυναίκες του σινεμά, του μόντελινγκ και του κόσμου γενικότερα είχαν ή έχουν καστανά μαλλιά. Αυτή η earth-y και… ρεαλιστική απόχρωση μαλλιών μπορεί να μην προκαλεί από την αρχή την έντονη εντύπωση που κάνουν τα ξανθά μαλλιά, αλλά έχει πολλά περισσότερα να αποκαλύψει στην πορεία. Έχει αισθησιασμό, βάθος και το κυριότερο απ’ όλα, κομψότητα και διαχρονικότητα.

Και όλα αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζουν τις μελαχρινές γυναίκες, γνωστές και ως brunettes τις οποίες χαρακτηρίζουν οι πιο περίπλοκοι και ιδιαίτεροι χαρακτήρες. Γιατί όταν μια Jackie O’ αποφασίζει να κουρέψει τα μαλλιά της σε αυτό το φουσκωτό καρέ ή η Audrey Hepburn να εντυπωσιάσει με αυτό το τολμηρό pixie cut ή η Jane Birkin να καλύψει το πρόσωπό της με αυτό το πλούσιο, καστανό, μακρύ μαλλί και μακριές αφέλειες, τότε αισθάνεσαι έστω και φευγαλέα, την περιπλοκότητα αυτή των χαρακτήρων που λέγαμε πριν.

Γι’ αυτό και εγώ θα γιορτάσω την απόχρωση αυτή λοιπόν, μέσα από τις πιο εμβληματικές brunettes που έχουμε δει ποτέ και οι οποίες άνοιξαν τον δρόμο και πρόσφεραν και προσφέρουν ατελείωτη έμπνευση για τις Alexa Chungs και Lily Aldridges αυτού του κόσμου. Ε, εντάξει και για εμάς τις… κοινές θνητές εννοείται.

7-iconic-brunettes-01.jpg

Cindy Crawford

 

7-iconic-brunettes-02.jpg

Jane Birkin

7-iconic-brunettes-03.jpg

Jackie Kennedy Onassis

7-iconic-brunettes-04.jpg

Elizabeth Taylor

7-iconic-brunettes-05.jpg

Naomi Campbell

7-iconic-brunettes-06.jpg

Audrey Hepburn

7-iconic-brunettes-07.jpg

Raquel WelchΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης