Skip to main content

ΟΜΟΡΦΙΑ

Υποδέξου τον Μάη με αυτά τα προϊόντα ομορφιάς

Λαμπερή και δροσερή θα είσαι τον πιο μοσχοβολιστό μήνα του χρόνου!


Κέλλυ Νόβακ

Όχι επειδή είμαι Ταύρος και έχω γεννηθεί Μάιο, αλλά τελείως αντικειμενά, δεν είναι αυτός ο πιο τέλειος μήνας; ΟΚ, αν όχι ο καλύτερος απ’ όλους του χρόνου, τουλάχιστον ο πιο… μοσχοβολιστός!

Έχω εμμονή με τις ωραίες μυρωδιές και δεν τις αναζητάω μόνο μέσω ενός αρώματος, αλλά και μέσω όλων των προϊόντων ομορφιάς που χρησιμοποιώ. Ευτυχώς, με τα παρακάτω προϊόντα τα πάμε καλά.

Τι είναι αυτά τα προϊόντα για τα οποία πρόκειται να διαβάσεις (και να λατρέψεις); Είναι τα κατάλληλα για να υποδεχτείς την Πρωτομαγιά!

Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα γι’ αυτή την σεζόν: από ταινίες αποτρίχωσης για λεία πόδια τώρα που φοράμε φορέματα χωρίς καλσόν, από ιριδίζον highlighters για σούπερ μακιγιάζ, μέχρι και μυρωδάτες μάσκες μαλλιών που θα τα θρέψουν, ενώ θα τα κάνει να μοσχοβολούν!

Δες παρακάτω λοιπόν, ποια είναι αυτά και υποδέξου τον Μάη δυναμικά!

#1. Για μια υγιή επιδερμίδα

Διατήρησε το δέρμα λαμπερό και σφριγηλό εκ των έσω, συμπεριλαμβάνοντας στην διατροφή σου ένα pack με τις καλύτερες βιταμίνες για την επιδερμίδα σου!

7productsformay_01.jpg

Oriflame, Wellness Pack για Γυναίκες (Ένα φακελάκι περιέχει: Omega 3: 2 κάψουλες, Swedish Beauty Complex Plus (ασταξανθίνη & εκχυλίσματα blueberry): 1 κάψουλα, Πολυβιταμίνες & Μεταλλικά στοιχεία για γυναίκες: 1 δισκίο)

#2. Καθαρή επιδερμίδα

Απομάκρυνε τα μαύρα στίγματα μια για πάντα, με ένα αποτελεσματικό προϊόν σαν αυτό, το οποίο στοχεύει στους φραγμένους πόρους, αφαιρώντας τους ρύπους, τη λιπαρότητα και υπολείμματα που προκαλούν μαύρα στίγματα.  

7productsformay_02.jpg

Clinique, Blackhead Solutions Self-Heating Blackhead Extractor

#3. Λαμπερά μαλλιά

Επανέφερε τα μαλλιά σου στην παλιά τους… δόξα με μια μάσκα μαλλιών με 3η δράση. Η σύνθεση του προϊόντος περιέχει εκχύλισμα παπάγιας από τη Βραζιλία και είναι κατάλληλη για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με φρέσκα αρώματα λευκής πεώνιας και λωτού συνδυασμένα με εξωτικά φρούτα όπως μάνγκο και guava, η μάσκα Hair Foor προσφέρει λαμπερά μαλλιά.

7productsformay_03.jpg

Fructis, Repairing Papaya Hair Food

#4. Λεία πόδια

Η υψηλή θερμοκρασία σε προκαλεί να βάλεις αέρινα φορέματα και γιατί όχι να φορέσεις το μαγιό σου και να τολμήσεις το πρώτο μπάνιο της χρονιάς! Σύμμαχός σου για μια αξέχαστη μέρα στην θάλασσα είναι οι αποτριχωτικές ταινίες σώματος Strep, οι οποίες θα σου χαρίσουν δέρμα λείο και λαμπερό χωρίς ερεθισμούς και κοκκινίλες.

7productsformay_04.jpg

Strep, αποτριχωτικές ταινίες σώματος

#5. Shiny μακιγιάζ

Ένα κρεμώδες, αδιάβροχο highlighter με εξαιρετικά λεπτά ιριδίζοντα σωματίδια είναι ό,τι χρειαζόμαστε για τα μακιγιάζ μας την Άνοιξη. Το πρακτικό απλικατέρ του προϊόντος βοηθάει να τονίσουμε στοχευμένα μεμονωμένες περιοχές του προσώπου.

 7productsformay_10.jpg

Catrice, Epic Active-Proof Luminizer

#6. Aπαλά χέρια

Μια πλούσια κρέμα χεριών, που προσφέρει εντατική ενυδάτωση στα ξηρά χέρια, αφήνοντάς τα απαλά και λεία είναι ότι χρειαζόμαστε την Άνοιξη. Το προϊόν έχει μοναδικό άρωμα Aveda, με πιστοποιημένα βιολογικά αιθέρια έλαια από πορτοκάλι, λεβάντα και ευκάλυπτο.    

7productsformay_11.jpg

Αveda, Hand relief ™ moisturizing crème

#7. To τέλειο μανικιούρ

Προετοιμάσου για τις ηλιόλουστες ημέρες με μια ζωντανή παλέτα που προσθέτει ζωηρό χρώμα στα ανοιξιάτικα λευκά και ένα ίχνος κομψότητας στα γυμνά πόδια σου, με την βοήθεια της Essie!

7productsformay_07.jpg

Εssie, at the helm #1166

#8. Το τέλειο άρωμα

To άρωμα αυτό έρχεται να σε εμπνεύσει, να σε γοητεύσει και να σε συγκινήσει! Το νέο άρωμα B.U. Passion, έφτασε για να υπενθυμίσει αλλά και να σε προ(σ)καλέσει να ζεις την κάθε σου στιγμή με πάθος.

7productsformay_08.jpg

Β.U. Passion άρωμα

#9. Το επαναστατικό αντηλιακό προσώπου

Μία πρωτοποριακή ενεργή αντηλιακή κρέμα προσώπου. Περιέχοντας μία επαναστατική φόρμουλα που συνενώνει 3 καινοτομίες σε 1, προσφέρει μία 360ο δερματική φροντίδα που περιλαμβάνει: 1) υψηλή ηλιοπροστασία, 2) ενυδάτωση μακράς δράσης και 3) ισχυρή δράση ενάντια στη φωτο- και χρονο- γήρανση.

7productsformay_09.jpg

Frezyderm, Active Sun Screen Face Cream SPF 30

Κεντρική φωτό: Instagram @zwithlove

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.