Skip to main content

ΟΜΟΡΦΙΑ

Πώς να ενυδατώσεις τα μαλλιά σου με μία κίνηση

Λαμπερά και απαλά μαλλιά σε χρόνο dt!


Κέλλυ Νόβακ

Όσον αφορά τα μαλλιά μου είναι 3 προϊόντα που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς: το σπρέι με θαλασσινό αλάτι που ψεκάζω για τέλειες μπούκλες, την λακ μου (προσπαθώ την χρησιμοποιώ όσο λιγότερο μπορώ!) και το αγαπημένο μου conditioner.

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα χρησιμοποιούσα conditioner. Είναι κάτι που έμαθε η μητέρα μου, νομίζω. Δηλαδή, έχει τύχει να έχω λούσει τα μαλλιά μου και την επόμενη μέρα, νιώθοντας την ανάγκη ότι χρειάζονται ενυδάτωση να τα λούσω ξανά, χρησιμοποιώντας μόνο conditioner!

Και λόγω του ότι έχω σγουρά μαλλιά, τα οποία μπλέκονται συνέχεια, η εφαρμογή του conditioner μου προσφέρει ενυδάτωση, ενώ ξεμπλέκει τα μαλλιά μου χωρίς να καταστρέψω την τρίχα. Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ λοιπόν, η χρήση του conditioner στα μαλλιά όλων των γυναικών.

Απ’ ότι καταλαβαίνεις λοιπόν, δεν «υπάρχω» χωρίς αυτό! Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι κατά καιρούς έχω και ένα διαφορετικό, αγαπημένο προϊόν, το οποίο επιλέγω ανάλογα με την σεζόν, τις καιρικές συνθήκες ή τις ανάγκες των μαλλιών μου.  

Η αγορά έχει μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα. Άλλα μέτρια και κάποια πολύ καλά. Τα παρακάτω πέρα από το γεγονός ότι είναι τα αγαπημένα μου αυτή την περίοδο, συγκαταλέγονται και στην λίστα των «πολύ καλών» conditioner.

Σε παροτρύνω λοιπόν, να τα δοκιμάσεις και θα δεις ότι θα επωφεληθείς απ’ αυτά. Εμένα πάντως τα μαλλιά μου αυτή την περίοδο είναι στην καλύτερή τους φάση και οφείλεται σε αυτά τα προϊόντα… Just saying…

Gliss Supreme Length Conditioner

5conditioners_01.JPG

To Gliss Supreme Length με την πρωτοποριακή του φόρμουλα, περιέχει Micro Repair Lipids και Άρωμα Πεόνιας επανορθώνει τις κατεστραμμένες άκρες! Επιπλέον, προστατεύει από τη φθορά και προσφέρει απαλότητα, για λιγότερη ψαλίδα έως και 85%.

Elvive Dream Long Super Detangler Conditioner

5conditioners_02.JPG

H νέα σειρά της Elvive είναι εμπλουτισμένη με φυτική κερατίνη, βιταμίνες και καστορέλαιο, το μυστικό συστατικό για υγιή και μακριά μαλλιά, δημιουργώντας μια απαράμιλλη επανορθωτική σύνθεση η οποία προστατεύει από το σπάσιμο των μαλλιών. To conditioner είναι τέλειο και γρήγορο ξεμπέρδεμα, προστατεύοντας τα μαλλιά από το σπάσιμο της τρίχας.

Syoss Curls Conditioner

5conditioners_03.JPG

Χαρίζει ενυδάτωση στις ξηρές περιοχές των μαλλιών για αξεπέραστη απαλότητα. Ελέγχει το φριζάρισμα χωρίς τη χρήση από πιστολάκι. 

Wash & Go Conditioner για βαμμένα μαλλιά Με εκχύλισμα Ροδιού

5conditioners_04.JPG

Ιδανικό για βαμμένα μαλλιά, με εκχύλισμα ροδιού, το Wash & Go βοηθάει στην προστασία του χρώματος, το κάνει πιο έντονο και με μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και λαμπερά.

Schwarzkopf BC Color Freeze Spray Conditioner

5conditioners_05.JPG

Ανάλαφρο conditioner σε μορφή spray για βαμμένα μαλλιά. Ενδυναμώνει τα μαλλιά και επαναφέρει το ιδανικό pH 4,5 στην τρίχα, φέρνοντας τα μαλλιά πιο κοντά από ποτέ στο μηδενικό ξεθώριασμα. Χαρίζει άμεσα περιποίηση και λάμψη. Ξεμπερδεύει άμεσα τα μαλλιά και τα κάνει ευκολοχτένιστα!

 Κεντρική φωτό: Instagram @flixyhair

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους