Skip to main content

ΟΜΟΡΦΙΑ

Έτσι θα αποκτήσεις χείλη για φίλημα

4 lip balms και 1 scrub για τα πιο… λαχταριστά χείλη!


Κέλλυ Νόβακ

ΟΚ, ας είμαστε ειλικρινείς. Καμία –μα καμία γυναίκα-, μέχρι και αυτές που δεν ασχολούνται με την περιποίηση της επιδερμίδας τους, δεν θέλει να έχει σκασμένα χείλη. Γιατί να θέλουμε τραχιά και αφυδατωμένα χείλη; Δεν υπάρχει λόγος! Γι’ αυτό και θα δεις όλες τις γυναίκες να έχουν στην τσάντα τους ένα lip balm. Μπορεί κάποια να έχει ένα απλό, χωρίς χρώμα ή άρωμα. Ή ένα σε cute συσκευασία που μοσχοβολάει τριαντάφυλλο ή πορτοκάλι. Μπορεί να είναι ένα δροσερό και ενυδατικό που να δίνει λίγο χρωματάκι στα χείλη ή κάποιο που να προστατεύει από την ακτινοβολία του ήλιου!

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά προϊόντα στην αγορά, που ταιριάζουν για όλα τα γούστα και για όλες τις ανάγκες, για όλες εμάς που θέλουμε ενυδατωμένα χείλη!

Ένα από τα παρακάτω προϊόντα θα σε βοηθήσουν να το κάνεις το αποκτήσεις αυτό. Φυσικά, για πραγματικά λεία και απαλά χείλη το απόλυτο μυστικό πριν την εφαρμογή του balm είναι ένα scrub χειλιών!

Ξεκίνησε λοιπόν, προσθέτοντας λίγη ποσότητα από το scrub στα χείλη σου και τρίψε απαλά για 2-3 λεπτά και μετά ξέπλυνε με νερό. Έπειτα, ενυδάτωσε τα χείλη σου, με κάποιο balm και θα έχεις χείλη, έτοιμα για φίλημα!

L’Oreal Paris Skincare, Nourish Scrub

3lipbalms_andonescrub_00.jpg

Το Nourish Scrub απαλύνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα από την ξηρότητα, με 3 είδη ζάχαρης και βούτυρο κακάο. Η σύνθεση του συμβάλλει στην απολέπιση και ενυδάτωση του ξηρού δέρματος, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας έως και 96% πιο λεία επιδερμίδα. Τα θρεπτικά αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

Carroten, Αντηλιακό Balm Χειλιών SPF25

3lipbalms_andonescrub_01.jpg

Το αντηλιακό balm χειλιών, Summer Kiss SPF25, προστατεύει τα χείλη από τη UV ακτινοβολία. Εμπλουτισμένο με το 2πλό σύστημα ενυδάτωσης και περιποίησης, Hydrasoft, με Βούτυρο Κακάο και Μελισσοκέρι, παρέχει πλούσια ενυδάτωση στα χείλη, αφήνοντάς τα λεία και απαλά, προσδίδοντας ένα φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα.

Clarins, Water Lip Paint 01 Rose Water

3lipbalms_andonescrub_02.jpg

Το water lip stain αποτελείται από μια φόρμουλα πλούσια σε φυτικά συστατικά, διαθέτει μια υδαρή υφή, ενώ όλη η τεχνολογία χρώματος της Clarins επικεντρώνεται σε μια σύνθεση νέας γενιάς που προσφέρει ματ αποτέλεσμα και ανάλαφρη αίσθηση. Τα χείλη παραμένουν χρωματισμένα φυσικά για ώρες.

Caudalie, French Kiss Tinted Lip Balm Seduction

3lipbalms_andonescrub_03.jpg

Περιποίηση χειλιών με χρώμα. Έχει κρεμώδη και ελαφριά υφή ενώ περιποιείται και ενυδατώνει άμεσα τα χείλη αφήνοντας μια διακριτική γυαλάδα που ενισχύει τη φυσική ομορφιά των χειλιών.

Liposan, Sun Protect SPF 30

3lipbalms_andonescrub_04.jpg

Το Liposan Sun Protect καλύπτει απαλά τα χείλη με ένα αδιάβροχο στρώμα ενυδατικής, αντιοξειδωτικής αντηλιακής προστασίας , αφήνοντας ένα φυσικό, χωρίς χρώμα αποτέλεσμα!

 

Κεντρική φωτό: Unsplash

 

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;