Skip to main content

ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι καλύτεροι beauty gurus του YouTube

Makeup artists που κάνουν την διαφορά.


Κέλλυ Νόβακ

Δεν είναι εύκολο να είσαι vlogger. Ειδικά, makeup artist με το δικό σου κανάλι στο YouTube. Η έκθεση είναι τρομερή είτε έχεις 5.000 χιλιάδες συνδρομητές, είτε 10 εκατομμύρια. Τα σχόλια του κόσμου είναι συχνά βάρβαρα και πολλές φορές δεν αφορούν μόνο το μακιγιάζ αλλά και τον YouTuber προσωπικά. Θέλει «γερό στομάχι» λοιπόν, αυτή η δουλειά. Πέρα απ’ αυτό πρέπει να έχεις και ταλέντο. Πάνω απ’ όλα αυτό.

Η βιομηχανία της ομορφιάς έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ώστε τα cosmetics brands να βγάζουν εκατομμύρια σε πωλήσεις προϊόντων μακιγιάζ, κι όχι μόνο. Σε αυτό έχει συμβάλλει τρομερά και η άνοδος των beauty gurus στο YouTube.

Υπάρχουν πάρα πολλοί YouTubers που έχουν τα δικά τους κανάλια στα οποία προσφέρουν tips για το μακιγιάζ, tutorials, reviews προϊόντων και φυσικά πάρα πολλά εντυπωσιακά μακιγιάζ.

Άνθρωποι που έχουν εξαιρετικό ταλέντο και σέβονται την τέχνη του μακιγιάζ, επιχειρηματικότητα ώστε να δημιουργήσουν τα δικά τους προϊόντα ομορφιάς και την πώρωση, ώστε να καταφέρουν τελικά να γίνουν παγκοσμίως γνωστοί.

Μερικοί απ’ αυτοί είναι οι παρακάτω.

Nikke Tutorials

10 χρόνια YouTuber και με τρομερό ταλέντο. Έχει φτάσει τους 11 εκατομμύρια plus συνδρομητές και ενώ τα βίντεο της συχνά ξεπερνάνε τα 2 εκατομ. views κάθε φορά. Τολμάει και κάνει μακιγιάζ που είναι out of this world.

Jeffree Star

Το «πανκιό» με τις ρατσιστικές απόψεις (όταν ήταν μικρός και είχε ανάγκη απλά να τον προσέξουν όλοι κάνοντας ρατσιστικά σχόλια) έχει καταφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια. Από τους πρώτους άνδρες makeup artists που χωρίς καμία ντροπή φορούσε και φοράει μακιγιάζ στο πρόσωπο, προσφέροντας εκπληκτικά looks. Ο ίδιος έχει την δική του εταιρία μακιγιάζ, προϊόντα τα οποία έχουν λάβει πολύ καλές κριτικές και ο ίδιος επιθέσεις για την επιτυχία του… It’s lonely at the top.

Tatiana Rose Art

«Μικρή», ανερχόμενη όχι τόσο YouTuber, όσο καλλιτέχνιδα με όλη την έννοια. Τα μακιγιάζ της είναι ονειρικά, εμπνευσμένα, arty και ξεπερνάνε τα συνηθισμένα Instagram-ικά looks. Αρκεί να δεις ένα βίντεο της και θα νομίζεις ότι βλέπεις εκπομπή του Bob Ross. ΟΚ, μείον το «εδώ βλέπω ένα καταπράσινο δέντρο» commentary.

James Charles

Κλασικό success story. Παιδί που δεν είχε ν’ αγοράσει ούτε foundation κατάφερε να είναι εκατομμυριούχος –αν δεν είναι, πλησιάζει. Όλα ξεκίνησαν πριν λίγα χρόνια, όταν ήθελε να φωτογραφηθεί με μακιγιάζ για την φωτογραφία της αποφοίτησής του. Η φωτογραφία έγινε viral και ο ίδιος ο πρώτος άνδρας μοντέλο για καμπάνια του Cover Girl. Είναι ένας από τους ανθρώπους που «άνοιξε» τον δρόμο ώστε να είναι αποδεκτό από άνδρες να φοράνε μακιγιάζ δημοσίως.

Jackie Aina

Αν θέλεις ένα σούπερ διασκεδαστικό βίντεο tutorial, ένα flamboyant makeup look και tips για σκούρες επιδερμίδα, η Jackie Aina είναι το άτομό σου. Είναι προσεγγίσιμη, αστεία ενώ όταν έχει τα… κέφια της (που σημαίνει πάντα) προσφέρει εκπληκτικά makeup looks.

Tati Westbrook

Χρόνια YouTuber κι αυτή, με όλους τους συναδέλφους της YouTubers να μιλάνε πάντα με σεβασμό προς το πρόσωπό της. Κάνει πολλά και σούπερ αναλυτικά reviews, ενώ ανεβάζει βίντεο 5 ημέρες την εβδομάδα.

Alissa Ashley

https://www.youtube.com/watch?v=Aey2tYXEgwQ

Γλυκιά, «απλή» (με την καλή έννοια) και ξεκάθαρη! Κάνει συχνά απλά makeup looks κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι ΟΚ, αν δεν μπορείς (ή δεν θέλεις) να κάνεις ένα σούπερ εντυπωσιακό μακιγιάζ. Τα Mystery Makeup Monday βίντεο της είναι από τα πιο fun βίντεο που ανεβάζει!

 

Κεντρική φωτό: Instagram @nikkietutorials

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30