Skip to main content

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα καλύτερα οικονομικά eyeliner

3 οικονομικά eyeliner για το τέλειο cat eye look 


Κέλλυ Νόβακ

Λατρεύω ένα cat eye look. Πιστεύω ότι είναι από τα πιο θηλυκά και γοητευτικά looks που μπορεί να κάνει μια γυναίκα με το μακιγιάζ της. Ένα winged eyeliner είναι το απόλυτο μακιγιάζ για να τονίσεις και να αναδείξεις το βλέμμα σου. Είναι διαχρονικό.

Δες τα καλύτερα οικονομικά eyeliner

Παρόλα αυτά, κάθε φορά που θέλω να το εφαρμόσω για το μακιγιάζ μου, το σκέφτομαι λιγάκι. Δεν μου είναι ότι πιο εύκολο να τραβήξω την τέλεια γραμμή στο βλέφαρο και να κάνω την χαρακτηριστική γωνία στο τελείωμα. Δυσκολεύομαι κάποιες φορές. Παρόλα αυτά, αν έχεις το κατάλληλο προϊόν στα χέρια, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Για παράδειγμα, βρίσκω πολύ εύχρηστο ένα eyeliner σε μορφή στυλό aka pen. Η εφαρμογή γίνεται πολύ εύκολη με ένα τέτοιο προϊόν.

Κάνε το eyeliner σου στην… πένα, οικονομικά

Τα καλά νέα; Υπάρχουν πολύ καλά eyeliner pens στην αγορά που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το eyeliner σου στην… πένα, ενώ δεν κοστίζουν πολλά! Τα καλύτερα 3 οικονομικά eyeliner pens θα βρεις παρακάτω!

Erre Due Extreme Lasting Black Eye Marker 24hrs

3eyeliners_01.jpg

Eye liner σε μορφή μαρκαδόρου, για έντονο μαύρο matte χρώμα που διαρκεί έως και 24 ώρες. Αδιάβροχη σύνθεση, που δεν μουτζουρώνει, δεν ξεθωριάζει και επιτρέπει την εφαρμογή πάνω από σκιά ματιών ή foundation. Η ειδική του μύτη ακολουθεί το περίγραμμα των βλεφάρων, σχηματίζοντας εύκολα και με ακρίβεια μια ομοιόμορφη και γεμάτη γραμμή. Οφθαλμολογικά & Δερματολογικά Ελεγμένο.

Maybelline, Master Precise Liner eyeliner

3eyeliners_02.jpg

Ζήσε την εμπειρία της νέας γενιάς liner. Η τεχνολογία μελανιού διατηρεί το χρώμα αναλλοίωτο. Ειδική συσκευασία - καπάκι που διατηρεί τη σύνθεση φρέσκια. Ultra λεπτή μύτη για έντονο και απόλυτα ακριβές αποτέλεσμα. Οφθαλμολογικά ελεγμένο, κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια και φακούς επαφής.

Korres Minerals Liquid Eyeliner Pen

3eyeliners_03.jpg

Αδιάβροχο eyeliner σε μορφή μαρκαδόρου για εύκολη, ακριβή εφαρμογή και έντονο, smudge-proof αποτέλεσμα που δεν προδίδει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στη λεπτή μύτη του και την πλούσια σε minerals και χρωστικές σύνθεσή του, διευκολύνει το σχηματισμός μίας τέλειας, vibrant γραμμής με μία μόνο κίνηση.

Κεντρική φωτό: Instagram @glambyleannev

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.