Τα μυστικά ομορφιάς που πρέπει να ξέρεις αν έχεις καστανά μάτια - AllYou.gr

Search

Τα μυστικά ομορφιάς που πρέπει να ξέρεις αν έχεις καστανά μάτια

Με αυτό τον τρόπο θα απογειώσεις το βλέμμα σου.

05 Σεπτεμβρίου 2016

Αν ευχόσουν ποτέ για πράσινα ή μπλε μάτια, ξανασκέψου το. Γιατί μπορεί τα καφέ σου μάτια να είναι το πιο συνηθισμένο χρώμα ματιών, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κοινό. Και κοινό δεν πρέπει να είναι και ποτέ –μα ποτέ- το μακιγιάζ σου. Γι΄αυτό και εγώ σου λέω τι πρέπει να κάνεις για να τα αναδείξεις.

Αρχικά, πρέπει πάντα να έχεις ζεστές και γήινες αποχρώσεις στην χρωματική παλέτα των σκιών σου. Μια σκούρα καφέ σκιά ταιριάζει πάντα άψογα όταν βάφεις την εξωτερική γωνία των ματιών σου. Σαν βάση δεν πρέπει επίσης ποτέ να λείπει μια πιο ανοιχτόχρωμη καφέ σκιά που να έχει όμως σαν βάση μια κόκκινη-ροζ τονικότητα. Αυτή η απόχρωση θα τονίσει το βλέμμα, ενώ θα αναδείξει το καφέ των ματιών σου.

Για ένα πιο glamorous look οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι πάντα μια σωστή επιλογή για τα καφέ σου μάτια. Αφού εφάρμόσεις την δεύτερη απόχρωση ως βάση, τόνισε το βλέμμα σου με χρυσή μεταλλική απόχρωση, βάφοντας από το κέντρο του πάνω βλέφαρου και προς την εσωτερική γωνία. Μπορείς να ολοκληρώσεις μια μια αρκετά πιο ανοιχτόχρωμη γήινη απόχρωση όπως μια στο χρώμα της άμμου ή μια σαμπανιζέ σκιά βάφοντας το τόξο κάτω από τα φρύδια αναδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό και το μακιγιάζ αλλά και το βλέμμα σου.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης