Η νέα εκδοχή των rainbow hair θα σε ξετρελάνει - AllYou.gr

Search

Η νέα εκδοχή των rainbow hair θα σε ξετρελάνει

Αν γενικά τολμάς τις αλλαγές, τότε τρέξε στο κομμωτήριο με αυτό το άρθρο ανοιχτό στο κινητό σου.

13 Σεπτεμβρίου 2016

Ξέρεις πόσο λατρεύω τους πειραματισμούς στα ρούχα, τα μαλλιά, το μακιγιάζ. Αλλά αυτό είναι κάτι που εκφράζει εμένα προσωπικά. Και καλαβαίνω πόσο πιο δύσκολο μπορεί να είναι για κάποιες γυναίκες το να κάνουν κάτι τολμηρό στην εμφάνισή τους. Γι’ αυτό και μου αρέσει αυτή η τάση. H νέα εκδοχή (και εμμονή) ουσιαστικά, μιας από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων χρόνων. Αναφέρομαι στα rainbow hair, ένα στιλ στα μαλλιά που η αλήθεια είναι ότι βλέπουμε παντού εδώ και αρκετό καιρό.

Ένα κομμωτήριο λοιπόν στο Λονδίνο, βρήκε μια μέση λύση για εσένα που θέλεις λίγο χρόνο παραπάνω για να σκεφτείς αν θα κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου ή όχι. Τα “hidden” ή “secretrainbow hair είναι η τελευταία τάση στα μαλλιά που σε προσκαλεί να κάνεις την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου, την οποία έπειτα μπορείς να κρύψεις. Έτσι λοιπόν και μπορείς να δώσεις χώρο για περισσότερο πειραματισμό στην εμφάνισή σου, αλλά και να μην έχεις πρόβλημα στην δουλειά, εάν το επαγγελματικό σου περιβάλλον δεν επιτρέπει πιο extreme εμφανίσεις.

Φυσικά, το ότι κρύβεις τα rainbow hair ανάμεσα στα υπόλοιπα μαλλιά σου δεν σημαίνει ότι το look σου δεν μπορεί να είναι εξίσου πρωτοποριακό. Με τα κατάλληλα χτενίσμα, όλα είναι εφικτά…

hidden-rainbow-hair-01.jpghidden-rainbow-hair-02.jpghidden-rainbow-hair-03.jpghidden-rainbow-hair-04.jpghidden-rainbow-hair-05.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης