Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

5 beauty styles που θα σε βάλουν και πάλι πίσω από τα θρανία

Βack 2 School! Aνανέωσε το στίλ σου κλέβοντας στιλ από τα μαθητικά σου χρόνια.


Κέλλυ Νόβακ

Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν ποτέ μεγάλη φαν του σχολείου. Κυρίως από την άποψη ότι δεν ήθελα να διαβάζω πολύ. Καλά, και ποιος είναι ή ήταν μεγάλος φαν του διαβάσματος, θα μου πεις; Λίγοι σίγουρα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου άρεσε να πηγαίνω στο σχολείο.

Το σχολείο κατά την γνώμη μου, είναι μια μίνι μικρογραφία της κοινωνίας μας. Μπορεί σε αυτή την περίπτωση το κοινωνικό status να μην μετριέται με βάση τα οικονομικά του κάθε παιδιού, αλλά σίγουρα με την προσωπικότητά του. Και πάντα σε ένα σχολείο βλέπεις την ποικιλομορφία των χαρακτήρων και κυρίως την διαφορετικότητα στο στιλ. Είτε στα ρούχα, είτε στα θέματα ομορφιάς. Και ειδικά στα θέματα της ομορφιάς πάντα μου άρεσε να παρατηρώ τους «ανόμοιους» από εμένα ανθρώπους, και σίγουρα να εμπνέομαι από αυτούς. Γιατί είτε και εσύ ήσουν πανκιό ή preppy, είτε η πιο popular κοπέλα στο σχολείο, υποστήριζες ένα συγκεκριμένο στιλ και κουλτούρα. Και αυτά τα στιλ στα μαλλιά και το μακιγιάζ παραμένουν μέχρι και τώρα, να αποτελούν έμπνευση για τις εμφανίσεις μας. Οπότε μπορείς τώρα, γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό σου και το στιλ σου, να επιλέξεις ποιο από τα παρακάτω θέλεις να (ξανα)εφαρμόσεις. Καλά, μπορεί να θέλεις να τα υποστηρίξεις και όλα. Εγώ πάντως στο…. επιτρέπω.

Το πανκιό

Λίγο κερί στα μαλλιά και ένα μαύρο μολύβι στα μάτια και είσαι έτοιμη για να πας σε μια πανκ συναυλία, κρυφά από τους γονείς σου φυσικά.

5schoollooks-01.jpg

 

Η καλή μαθήτρια

Μια περιποιημένη, γαλλική πλεξούδα και λίγο shiny ρουζ στα μάγουλα και έξω από το σπίτι! Δεν θέλεις να χάσεις πολύ χρόνο για να φτιάχνεσαι και να χάσεις έστω και λίγα λεπτά από την πρώτη ώρα του σχολείου.

5schoollooks-02.jpg

 

Η αθλήτρια

Οι nude αποχρώσεις και μια αδιάβροχη μάσκαρα είναι οι καλύτεροί σου φίλοι. Μην το παρακάνεις και «τρέξει» κανένα μακιγιάζ, ενώ προπονείσαι στο προαύλιο του σχολείου.

5schoollooks-03.jpg

 

Η καλλιτέχνιδα

Pop αποχρώσεις στα μάτια και ιδιαίτερα eyeliner θα εκφράσουν απόλυτα τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες για τις οποίες θα συζητήσεις εκτενώς στο μάθημα «Ελεύθερου σχεδίου» με την κολλητή σου.

5schoollooks-04.jpg

 

Η πιο διάσημη του σχολείου

Πίνεις νερό στο όνομα της “Kylie Jenner” και οι ψεύτικες βλεφαρίδες και ένα φούξια κραγιόν δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ σου, το οποίο πάντα κουβαλάς στο backpack του σχολείου. Ε, πρέπει εξάλλου να έχεις την δυνατότητα να διορθώσεις το μακιγιάζ σου σε περίπτωση που χαλάσει και μαζί του και η φήμη σου…

5schoollooks-05.jpg

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ