Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Αυτό είναι το πιο εύκολο χτένισμα με πλεξούδα

Η Kate Mara μας έδειξε τον δρόμο για κομψές και stylish εμφανίσεις.


Κέλλυ Νόβακ

Η Kate Mara έκανε πρόσφατα μια εμφάνιση στο show του James CordenThe Late Late Show With James Corden”, και για πρώτη φορά, δεν ήταν ο παρουσιαστής ή τα αστεία του που μας τράβηξαν την προσοχή! Ήταν το messy χτένισμα της ηθοποιού Kate Mara το οποίο με το που αντικρύσαμε, θέλαμε αμέσως να κοπιάρουμε!

Ο hairstylist της Kate, Nick Stenson, δεν… αγχώθηκε καθόλου ως προς το να κάνει το πιο περιποιημένο και polished χτένισμα στην γνωστή ηθοποιό. Αντιθέτως, ήθελα να αποδώσει ένα άκρως χαλαρό ύφος στην εμφάνισή της, το οποίο με επιτυχία τελικά κατάφερε.

Αυτό που έκανε ήταν αρχικά να «στεγνώσει» τα ήδη στεγνά μαλλιά της Kate Mara με το σεσουάρ, ενώ παράλληλα ψέκαζε σε αυτά λακ. Με τον τρόπο αυτό κατόρθωσε να δώσει αυτό το ανέμελο αποτέλσμα στα μαλλιά της. Έπειτα, έπλεξε μια απλή γαλλική πλεξούδα στο πλαϊνό μέρος του κεφαλιού, ξεκινώντας από την αρχή και τελειώνοντας λίγο μετά το αυτί, όπου και άφησε την πλεξούδα να «αφεθεί» ελεύθερη ανάμεσα στα υπόλοιπα μαλλιά της. Επανέλαβε το ίδιο και από την άλλη πλευρά και ολοκλήρωσε με ένα σίδερο για μπούκλες, εφαρμόζοντάς το αραιά και που σε όλα τα μαλλιά. 

beauty-secret-kata-mara-braids-01.jpg

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.