Αυτό είναι το πιο εύκολο χτένισμα με πλεξούδα - AllYou.gr

Search

Αυτό είναι το πιο εύκολο χτένισμα με πλεξούδα

Η Kate Mara μας έδειξε τον δρόμο για κομψές και stylish εμφανίσεις.

18 Σεπτεμβρίου 2016

Η Kate Mara έκανε πρόσφατα μια εμφάνιση στο show του James CordenThe Late Late Show With James Corden”, και για πρώτη φορά, δεν ήταν ο παρουσιαστής ή τα αστεία του που μας τράβηξαν την προσοχή! Ήταν το messy χτένισμα της ηθοποιού Kate Mara το οποίο με το που αντικρύσαμε, θέλαμε αμέσως να κοπιάρουμε!

Ο hairstylist της Kate, Nick Stenson, δεν… αγχώθηκε καθόλου ως προς το να κάνει το πιο περιποιημένο και polished χτένισμα στην γνωστή ηθοποιό. Αντιθέτως, ήθελα να αποδώσει ένα άκρως χαλαρό ύφος στην εμφάνισή της, το οποίο με επιτυχία τελικά κατάφερε.

Αυτό που έκανε ήταν αρχικά να «στεγνώσει» τα ήδη στεγνά μαλλιά της Kate Mara με το σεσουάρ, ενώ παράλληλα ψέκαζε σε αυτά λακ. Με τον τρόπο αυτό κατόρθωσε να δώσει αυτό το ανέμελο αποτέλσμα στα μαλλιά της. Έπειτα, έπλεξε μια απλή γαλλική πλεξούδα στο πλαϊνό μέρος του κεφαλιού, ξεκινώντας από την αρχή και τελειώνοντας λίγο μετά το αυτί, όπου και άφησε την πλεξούδα να «αφεθεί» ελεύθερη ανάμεσα στα υπόλοιπα μαλλιά της. Επανέλαβε το ίδιο και από την άλλη πλευρά και ολοκλήρωσε με ένα σίδερο για μπούκλες, εφαρμόζοντάς το αραιά και που σε όλα τα μαλλιά. 

beauty-secret-kata-mara-braids-01.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης