Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

3 διάσημα makeup looks που επιβάλλεται να... κλέψεις

3 beauty icons, 3 μακιγιάζ για να δοκιμάσεις τώρα!


Κέλλυ Νόβακ

Όταν είσαι ένα τόσο μεγάλο fashion και beauty icon σαν την Olivia Palermo ή την Emily Ratajkowski δεν γίνεται να μην θέλεις να ξέρεις και εσύ τα μυστικά τους για τις εμφανίσεις τους. Ή τουλάχιστον να μην γνωρίζεις ποιες τάσεις λατρεύουν αυτή την περίοδο ή ποια μακιγιάζ προτιμούν να φορούν. Γιατί αυτές οι γυναίκες έχοντας από πρώτες απ’ όλους δει ό,τι πιο νέο υπάρχει… εκεί έξω είναι φυσιολογικό να το αφομοιώσουν και πρώτες στις εμφανίσεις τους. Και σαν φαύλος κύκλος που είναι ο κόσμος της μόδας και η ομορφιάς, αφού δοκιμάσουν οι κυρίες αυτές, όλες τις νέες τάσεις έρχεται η ώρα που θα πρέπει να τις τεστάρουμε και εμείς. Τα παρακάτω μακιγιάζ θα θέλεις σίγουρα να τα δοκιμάσεις γιατί είναι φρέσκα, μοντέρνα αλλά και διαχρονικά παράλληλα, στοιχεία που πρέπει να αναζητάς στις εμφανίσεις σου.

Olivia Palermo

Η Olivia Palermo εμφανίστηκε στο show του Prabal Gurung φορώντας bronzer αντί για ρουζ. Επέμεινε στις γήινες και καλοκαιρινές αποχρώσεις στο μακιγιάζ της, φορώντας μια γκλίτερ καφέ σκιά στα μάτια. 

3makeuplooks-celebs-love-01.jpg 

Jessica Alba

Η Jessica έκανε μια διαχρονική αλλά εντυπωσιακή παρουσία στο show της Tory Burch, φορώντας ένα κλασικό μαύρο eyeliner και κόκκινο κραγιόν στα χείλη.

3makeuplooks-celebs-love-02.jpg

 

Emily Ratajkowski

Σαν τον απόλυτο θηλυκό που είναι η Emily Ratajkowski δεν θα μπορούσε παρά να το εκφράσει καλύτερα μέσα από ένα smokey eye μακιγιάζ στα μάτια και nude κραγιόν στα χείλη.

3makeuplooks-celebs-love-03.jpg

 

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.