Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

7 φορές που η Lupita Nyong’o «έσπασε» τους κανόνες στο κόκκινο χαλί

Η ταλαντούχα ηθοποιός επιβεβαιώνει την… ριζοσπαστική της πλευρά με αυτά τα beauty looks.


Κέλλυ Νόβακ

Την έμαθε όλος ο κόσμος από τότε που κέρδισε το βραβείο Όσκαρ για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία της χρονιάς. Από τότε η Lupita Nyongo πέρα από τα σημαντικά βήματα που έχει κάνει στην καριέρα της, έχει καταφέρει μαζί με αυτά να προσφέρει με τον τρόπο της και στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Γιατί όπως και να το κάνουμε έτσι έχουν τα πράγματα. Η ισχύ ενός σταρ έχει πια μεγαλύτερη σημασία από ποτέ και τα καλά νέα είναι ότι η Lupita έχει με σεβασμό χρησιμοποιήσει αυτό τον τίτλο.

Έτσι λοιπόν, και στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, δεν σταματάει ποτέ να «σπάει» τους κανόνες. Δεν σταματάει να δείχνει την φυσική της ομορφιά (δεν φοβάται να εμφανιστεί κατά καιρούς και χωρίς καθόλου μακιγιάζ) και να τονίσει την αυτοπεποίθησή που πρέπει να πηγάζει απ’ όλες τις γυναίκες είτε φορούν μακιγιάζ, είτε όχι. Αλλά έχει επίσης καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα με τα bold και τολμηρά της μακιγιάζ αλλά και χτενίσματα τα οποία είτε εκφράζουν ένα κομμάτι της κουλτούρας ή εθνικότητάς της, είτε απλά μιλούν για μια νέα τάση της μόδας. Ένα απλό μακιγιάζ για την Lupita είναι κάτι που δεν ισχύει στην προσωπική της αισθητική η οποία είναι πολύ πιο περίπλοκη και πολυσύνθετη. Και οι παρακάτω φωτογραφίες είναι απόδειξη αυτών και με το παραπάνω!

7beautylooks-lupita-nyongo-01.jpg7beautylooks-lupita-nyongo-02.jpg7beautylooks-lupita-nyongo-03.jpg7beautylooks-lupita-nyongo-04.jpg7beautylooks-lupita-nyongo-05.jpg7beautylooks-lupita-nyongo-06.jpg7beautylooks-lupita-nyongo-07.jpg

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.