3 χτενίσματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι - AllYou.gr

Search

3 χτενίσματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι

Με αυτά τα χτενίσματα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γυρίσoυν κεφάλια!

02 Οκτωβρίου 2016

Μεγαλώνοντας μαθαίνω κάθε μέρα όλο και περισσότερα πράγματα όσον αφορά τις σχέσεις μου με τους άντρες. Και έχοντας και αρκετούς καλούς άντρες φίλους, έχω πλέον καταλάβει το εξής: Τα πράγματα είναι πάντα απλά. Είτε αυτό αφορά τον τρόπο σκέψης τους, είτε αυτό αφορά τον τρόπο που μας βλέπουν. Και το τελευταίο το εννοώ κυριολεκτικά.

Η εμφάνιση μιας γυναίκας σύμφωνα με έναν άντρα, δεν χρειάζεται να έχει πολλά-πολλά. Ό,τι πιο απλό και effortless, τόσο το καλύτερο και για εσένα και για εκείνον. Αυτό ισχύει για όλα. Για τα ρούχα, το μακιγιάζ, τα μαλλιά σου. Και όσο και αν υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα, αυτή είναι η επικρατέστερη γνώμη της πλειοψηφίας των αντρών. Εάν λοιπόν κάτι τέτοιο σε εκφράζει, το να θέλεις και εσύ μια πιο… απλή αντιμετώπιση στην εμφάνισή σου δηλαδή, τότε ξέρω ότι έχω την αμέριστή προσοχή σου. Γιατί καταλαβαίνω ότι θέλεις μεν αυτή την λιτότητα στις εμφανίσεις σου, αλλά σίγουρα με τον παράγοντα του… εντυπωσιασμού. Ε, λοιπόν τα παρακάτω χτενίσματα πληρούν αυτές σου τις δύο επιθυμίες και σίγουρα και αυτές του ανδρικού φύλου. Οπότε είναι win-win η κατάσταση…

Ίσια μαλλιά (Jessica Alba)

 

Μια απλή χωρίστρα στην μέση και ένα κομψό ίσιο χτένισμα είναι αρκετά για να κάνουν έναν άνδρα να πει «ουάου»!

3sexydosallmenlove-01.jpg

Χαλαρές Μπούκλες (Lily Aldridge)

 

Ένα αβίαστο χτένισμα σαν αυτές τις χαλαρές μπούκλες είναι σαν να λένε: «Δεν χρειάστηκε να περάσω 2 ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να δείχνω τόσο κούκλα». Ε, αυτό και μόνο προσελκύει αρκετά έναν άνδρα!

3sexydosallmenlove-02.jpg

Wet Look (Kim Kardashian West)

 

Ε, εντάξει αν δεν καταλαβαίνεις γιατί μπορεί να είναι σέξι ένα τέτοιο χτένισμα, τι να σου πω! Η ιδέα και μόνο ότι κάπως έτσι είσαι όταν κάνεις μπάνιο είναι σαν να δίνεις σε έναν άνδρα μια μικρη γεύση του πώς θα δείχνεις χωρίς ρούχα! 

3sexydosallmenlove-03.jpg


Ακολούθησε το allyou στο Instagram!