Φρέσκες μεταμορφώσεις διασήμων θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό - AllYou.gr

Search

Φρέσκες μεταμορφώσεις διασήμων θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Οι αγαπημένες σου σταρ είπαν «ναι» σε μια ριζική αλλαγή και τους βγήκε σε καλό!

18 Οκτωβρίου 2016
Συντάκτης : Kelly Novak

Το να αλλάξει μια διάσημη γυναίκα της showbiz το κούρεμά ή το χρώμα το μαλλιών της, σίγουρα είναι μια διαδικασία πιο απλή απ’ότι για εμάς τις… «κοινές θνητές». Γιατί στην περίπτωση αυτών των γυναικών, υπάρχουν οι καλύτεροι hairstylists από πάνω τους, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα που υπάρχουν.

H αλλαγή πάντως, είναι αλλαγή. Και μάλιστα οι διάσημες την τολμούν και με το ρίσκο του ότι αν λάβουν αρνητικά σχόλια για την επιλογή τους αυτή, μπορεί να είναι και αρνητικό για την ίδια τους την καριέρα. Αλλά το θέμα είναι ότι τολμούν. Και αυτό θέλω να το κάνεις και εσύ. Γιατί όταν ζούμε μια καθημερινότητα και μια ρουτίνα που καμιά φορά μπορεί να μοιάζει στάσιμη, μια ριζική αλλαγή ακόμη και στην εικόνα μας, μπορεί να αποβεί λυτρωτική. Άσε που τα θετικά σχόλια και κοπλιμέντα είναι πάντα αναζωογονητικά και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

Γι’ αυτό λοιπόν και σου προτείνω να πεις «ναι» σε μια αλλαγή και πριν την κάνεις, να εμπνευστείς από τις παρακάτω αλλαγές διασήμων γυναικών που ήταν σίγουρα επιτυχείς!

6celebtransfo-01.jpg

Jenna Dewan Tatum

6celebtransfo-02.jpg

Emilia Clarke 

6celebtransfo-03.jpg

Chrissy Teigen

6celebtransfo-04.jpg

Lupita Nyong’o  

6celebtransfo-05.jpg

Κylie Jenner

6celebtransfo-06.jpg

RihannaΑκολούθησε το allyou στο Instagram!