10 φορές που η Heidi Klum πέρασε το Halloween σε άλλο επίπεδο - AllYou.gr

Search

10 φορές που η Heidi Klum πέρασε το Halloween σε άλλο επίπεδο

Μια αναδρομή στις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις, έτσι για να πάρεις έμπνευση.

27 Οκτωβρίου 2016

Μπορεί το Halloween να μην το γιορτάζουμε... επίσημα στην Ελλάδα, όμως εδώ και μερικά χρόνια αυτός έχει καταφέρει να γίνει μέρος της mainstream κουλτούρας μας. Ίσως να μην έχει μπει με τον πιο παραδοσιακό τρόπο στην ζωή μας (βλ. το έθιμο του “Trick or Treat”), αλλά προσωπικά έβρισκα πάντα αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτή τη γιορτή. Μάλλον φταίει το γεγονός ότι το γενικότερο θέμα αυτής της είναι η “Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών”, μια παράδοση η οποία προέρχεται αρχικά από το Μεξικό.

Όπως και να έχει, το θέμα είναι ένα: Πλέον γιορτάζουμε και εμείς το Halloween. Στην πόλη πολλά αντίστοιχα θεματικά πάρτυ διοργανώνονται, όπου προσκαλούν όλους εμάς να ντυθούμε με ένα…. τρομακτικό –ή και όχι- κοστούμι και να διασκεδάσουμε έχοντας στο χέρι μας ένα ποτήρι από το αίμα ενός βρυκόλακα aka σανγκρία!

Γι’ αυτό λοιπόν, σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι να φορέσεις και κυρίως πώς να φτιάξεις το μακιγιάζ σου, εγώ σου προτείνω να δεις τις παρακάτω εικόνες. Το μοντέλο Heidi Klum είναι γνωστό για τα επικά Halloween πάρτυ που διοργανώνει κάθε χρόνο και ακόμη πιο διάσημα είναι τα πάντα εντυπωσιακά κοστούμια και μακιγιάζ που επιλέγει. Όλα αυτά την καθιστούν την κατάλληλη υποψήφια, από την οποία μπορούμε να εμπνευστούμε και εμείς για τις δικές μας εμφανίσεις για την βραδιά αυτή. 

10halloween-makeup-inspo-heidiklum-01.jpg10halloween-makeup-inspo-heidiklum-02.jpg10halloween-makeup-inspo-heidiklum-03.jpg10halloween-makeup-inspo-heidiklum-04.jpg10halloween-makeup-inspo-heidiklum-05.jpg10halloween-makeup-inspo-heidiklum-06.jpg10halloween-makeup-inspo-heidiklum-07.jpg10halloween-makeup-inspo-heidiklum-08.jpg10halloween-makeup-inspo-heidiklum-09.jpg10halloween-makeup-inspo-heidiklum-10.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!