Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Οι 5 καλύτερες beauty στιγμές της πριγκίπισσας Νταϊάνας

Mια ματιά στο διαχρονικό της στιλ της πιο αγαπημένης πριγκίπισσας όλων!


Κέλλυ Νόβακ

Με αφορμή την επερχόμενη έκθεση “Diana: Her Fashion Story”, που θα λάβει μέρος στο Kensington Palace στην Αγγλία αυτό τον Φεβρουάριο, άδραξα την ευκαιρία να δω μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της αξιολάτρευτης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η αγαπημένη από όλους Νταϊάνα, πέρα από την εξαιρετική αίσθηση του στιλ και ιδιαίτερη ματιά που είχε απέναντι στην μόδα, είχε παρόμοια αντιμετώπιση και στα θέμτα της ομορφιάς. Η χαρακτηριστική κουάφ της, με τα ξανθά μαλλιά που ελαφρώς ακουμπούσαν τον λαιμό και το πηγούνι της δεν άλλαξε ποτέ μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής της. Ενώ, στα θέματα της μόδας ήταν σαφώς πιο τολμηρή, όσον αφορά τα χτενίσματά της και το μακιγιάζ της παρέμενε πιστή σε ένα πιο κλασικό ύφος κάτι που της ταίριαζαν άψογα και που μέχρι και σήμερα μπορούν να θεωρηθούν διαχρονικά αλλά και μοντέρνα. Αυτό που ενδιέφερε την Νταϊάνα ήταν το δέρμα της να είναι καθαρό και λαμπερό, με ένα πάντα διακριτικό μακιγιάζ, ενώ τα μαλλιά της είχαν το ίδιο κομψό ύφος και στιλ κάθε φορά, ακόμη και όταν τα κοσμούσε με εντυπωσιακές, διαμαντένιες τιάρες.

Οι παρακάτω 5 φωτογραφίες της ίδιας, θα σε κάνουν να καταλάβεις όλα αυτά που σου λέω παραπάνω και που βλεποντάς τις θα συνειδητοποιήσεις και εσύ ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν, είναι και θα είναι πάντα το απόλυτο fashion και beauty icon!

 

5-princess-diana-beauty-01.jpg 5-princess-diana-beauty-02.jpg 5-princess-diana-beauty-03.jpg 5-princess-diana-beauty-04.jpg 5-princess-diana-beauty-05.jpg

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου