Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μακινιούρ του PFW - AllYou.gr

Search

Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μακινιούρ του PFW

Η τέχνη του… μανικιούρ έτσι όπως δεν την έχει ξαναδεί!

19 Μαρτίου 2017

Είχαμε πάρα πολλά να συζητήσουμε και φέτος, για αυτά που αντικρύσαμε στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Για τις τάσεις στα ρούχα και το μακιγιάζ που είδαμε, τα νέα χτενίσματα που θα κάνουμε από τη νέα σεζόν κ.ο.κ. Αλλά μέχρι τώρα, δεν μιλήσαμε για ένα επίσης βασικό στοιχείο στην εμφάνιση μιας γυναίκας: τα νύχια.

Ένα μανικιούρ στις ημέρες πλέον, αποτελεί σχεδόν ένα μικρό έργο τέχνης. Η «τέχνη» του μανικιούρ έχει εξελιχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και αυτό επιβεβαιώνουν και οι πιο πρόσφατες πασαρέλες. Στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι λοιπόν, είδαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ να… κοσμούν τις εμφανίσεις των μοντέλων. Σκέψου απλά, πόσο μοναδικά ήταν αυτά, έτσι ώστε να μας τραβήξουν την προσοχή από τις εκπληκτικές δημιουργίες των γάλλων σχεδιαστών!

Έτσι, λοιπόν, εγώ επέλεξα μερικά από τα αγαπημένα μου σχέδια τα οποία πιστεύω ότι θα σε εμπνεύσουν αρκετά και εσένα ώστε να κλείσεις σήμερα κι όλας, το επόμενο ραντεβού στην μανικιουρίστα σου!

7incredible-manicures-pfw-fw1718-01.jpg7incredible-manicures-pfw-fw1718-02.jpg7incredible-manicures-pfw-fw1718-03.jpg7incredible-manicures-pfw-fw1718-04.jpg7incredible-manicures-pfw-fw1718-05.jpg7incredible-manicures-pfw-fw1718-06.jpg7incredible-manicures-pfw-fw1718-07.jpg