Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

10 τατουάζ που είναι μικρά αλλά εντυπωσιακά

Τα πιο χαριτωμένα τατού ever!


Κέλλυ Νόβακ

Προσωπικά, αγαπώ τα τατουάζ. Γι’ αυτό και έχω ήδη 6 πάνω μου αυτή την στιγμή. Πρόσθεσε ένα ακόμη που έχω σκοπό να κάνω αυτό το Σ/Κ στο Athens Tattoo Convention (βλ. την ενέργεια του Make-A-Wish Greece που μας καλεί όλους για να κάνουμε tattoo ένα από τα "αστέρια της ευχής", με κόστος 20 ευρώ). Πιστεύω πολύ ότι το να κάνουμε ένα τατουάζ που είτε σημαίνει για την ζωή μας, είτε όχι, μπορεί να εκφράσει ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μας.

Πολύς κόσμος όμως, φοβάται την δέσμευση ενός τατού. Γι΄ αυτό και εγώ σήμερα, θέλω να σε εμπνεύσω να κάνεις ένα, είτε είναι το πρώτο σου, είτε όχι. Αν δεν έχεις ξανακάνει πάντως, μπορείς να ξεκινήσεις κάνοντας ένα μικρό.

Τα παρακάτω τατουάζ λοιπόν, μπορεί να είναι… μίνι αλλά είναι σίγουρα grande στον θαυμασμό που θα προκαλέσουν σε όποιον τα αποκτήσει! Αυτά τα σχέδια λοιπόν, θα σε εμπνεύσουν αρκετά ώστε να πεις τελικά το «ναι» και να κάνεις επιτέλους αυτή την δέσμευση με τον εαυτό σου!

 

10tattoo-ideas-that-are-simple-01.jpg10tattoo-ideas-that-are-simple-02.jpg10tattoo-ideas-that-are-simple-03.jpg10tattoo-ideas-that-are-simple-04.jpg10tattoo-ideas-that-are-simple-05.jpg10tattoo-ideas-that-are-simple-06.jpg10tattoo-ideas-that-are-simple-07.jpg10tattoo-ideas-that-are-simple-08.jpg10tattoo-ideas-that-are-simple-09.jpg10tattoo-ideas-that-are-simple-10.jpg

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

CELEBS

Στέλλα Φυρογένη: Η ηλικία, o σύντροφος, η ζωή στο χωριό και οι κατάρες

Όσα δεν ξέρουμε για τη «Χάιδω» από τη Γη της Ελιάς

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του