Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

3 κομψά χτενίσματα για να δοκιμάσεις αυτή την άνοιξη

Και τι προϊόντα μαλλιών θα χρειαστείς για να τα πετύχεις!


Κέλλυ Νόβακ

Το να έχεις μια τάση να θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο στην εμφάνισή σου, τώρα την άνοιξη είναι απόλυτα λογικό. Αυτή η περίοδος είναι πάντα μεταβατική, καθώς περιμένουμε να υποδεχθούμε το καλοκαίρι, και είναι σίγουρα αρκετά «πειραματική». Πειραματιζόμαστε με τα ρούχα μας, το στιλ, μας, το μακιγιάζ και φυσικά τα μαλλιά μας!

Σίγουρα μπορεί να έχουμε την ανάγκη να κάνουμε μια ριζική αλλαγή αυτή την εποχή στα μαλλιά μας, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μέσα από ένα νέο χτένισμα δεν μπορούμε να καλύψουμε τις επιθυμίες μας για μια ανανέωση!

Τα παρακάτω κομψά 3 χτενίσματα πάντως, είναι σίγουρα μια καλή προσθήκη στα καθημερινά σου hairstyles και που σίγουρα θα θέλεις να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν!

 

Ponytail με μακριές αφέλειες 

3springhairstylesforspring-01.jpg

Για να εφαρμόσεις αυτό το χτένισμα, θα χρειαστείς ένα σεσουάρ μαλλιών, μια μεγάλη βούρτσα και ένα volume powder προϊόν το οποίο θα ψεκάσεις στην ρίζα αλλά και στις αφέλειες με σκοπό να δώσεις όγκο και στην αλογοουρά και στις αφέλειες.

 

Ο πιο κουλ κότσος

3springhairstylesforspring-02.jpg

Ο αβίαστα κουλ κότσος είναι από τα “go-to” χτενίσματα για την άνοιξη! Η χαλαρή κομψότητα που αποδίδει είναι μέρος του χαλαρού τρόπου με τον οποίο πιάνεις τον κότσο, αλλά και των ελάχιστων προϊόντων για τα μαλλιά που θα χρειαστείς. Ένα moisturizing σπρέι για να δώσει λάμψη αλλά και ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά είναι τα μόνα προϊόντα που χρειάζονται για την εφαρμογή του χτενίσματος αυτού.

 

Texture μπούκλες

3springhairstylesforspring-03.jpg

Η πιο… στιλιζαρισμένη εκδοχή των beach waves είναι τα texture waves! Η εφαρμογή εδώ είναι αρκετά παρόμοια με των beach waves καθώς και σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείς ένα volumizing σπρέι με θαλασσινό αλάτι για να πετύχεις το αποτέλεσμα αυτό. 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ