Αυτό το κούρεμα είναι ό,τι καλύτερο για το καλοκαίρι - AllYou.gr

Search

Αυτό το κούρεμα είναι ό,τι καλύτερο για το καλοκαίρι

…ειδικά για τις καυτές ημέρες της σεζόν!

19 Ιουνίου 2017

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά προσωπικά, το καλοκαίρι δεν θέλω να ασχολούμαι καθόλου με τα μαλλιά μου! Αν υπήρχε ένας μαγικός τρόπος να φτιάχνονται από μόνα τους, τότε θα τον έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη! Ειδικά, το καλοκαίρι λοιπόν, με πιάνει μια… άρνηση με τα μαλλιά μου. Αποφεύγω τα πολλά εργαλεία styling, γιατί πολύ απλά, ζεσταίνομαι πολύ!

Παρόλα αυτά, και παρόλη την γκρίνια μου, νομίζω ότι βρήκα μια λύση η οποία προς το παρόν είναι η ιδανικότερη για αυτές τις περιπτώσεις! Πρόσφατα κούρεψα αρκετά κοντά τα μαλλιά μου, κάνοντας ένα κούρεμα lob –για να έχεις μια εικόνα. Ο λόγος αρχικά, ήταν για να αναζωογονήσω τα (ψιλο)καμένα μαλλιά μου, αλλά συνειδητοποίησα πόσο πιο εύκολη έχει γίνει η ζωή μου, από τότε!

Ένα lob κούρεμα, πέραν του ότι είναι πιο «δροσερό», καθιστώντας το τέλειο για το καλοκαίρι, προσφέρει στα μαλλιά και περισσότερο όγκο, ενώ φτιάχνονται πολύ πιο εύκολα απ’ ότι προηγουμένως. Έτσι, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιώ κάθε τρεις και λίγο ένα εργαλείο styling, το οποίο ταλαιπωρεί και τα μαλλιά περισσότερο.

Τέλος (και σημαντικότερο), το κούρεμα αυτό είναι εξαιρετικά κομψό! Δεν είναι τυχαίο που οι παρακάτω celebrities το έχουν επιλέξει, προσφέροντάς τους πάντα ένα τέλειο look!
 

8lobs_celebs_01.jpg

Cara Delevingne
 

8lobs_celebs_02.jpg

Jessica Alba
 

8lobs_celebs_03.jpg

Solange Knowles
 

8lobs_celebs_04.jpg

Sienna Miller
 

8lobs_celebs_05.jpg

Emma Stone
 

8lobs_celebs_06.jpg

Keira Knightley
 

8lobs_celebs_07.jpg

Rachel McAdams
 

8lobs_celebs_08.jpg
RihannaΑκολούθησε το allyou στο Instagram!