Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Αυτά τα 3 βραδινά μακιγιάζ θα είναι τα μόνα που θα θέλεις να κάνεις

Αν χρειάζεσαι έμπνευση για τα beauty looks σου, μόλις την βρήκες!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι Σαββατόβραδο. Ετοιμάζεσαι να βγεις στην πόλη για ατελείωτο χορό. Έχεις βρει τι θα βάλεις. Έχεις φτιάξει τα μαλλιά σου. Όλα οκέι. Αλλά ξέρεις πώς θα κάνεις το μακιγιάζ σου; Ένα απλό cat-eye eyeliner σου φαίνεται too much για αυτή την περίοδο. Ένα απλό κόκκινο κραγιόν και λίγη μάσκαρα είναι σούπερ, αλλά έκανες χθες αυτό το μακιγιάζ. Έχεις μια τρομερή ανάγκη για κάτι καινούργιο, κάτι φρέσκο αλλά και μοναδικό. No worries, η απάντηση βρίσκεται παρακάτω.

Σου παρουσιάζω 3 εύκολα, κομψά, μοντέρνα και κυρίως… «αναπάντεχα» βραδινά μακιγιάζ τα οποία θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου. Θα είναι τα μόνα που θα θέλεις να κάνεις από εδώ και πέρα. Στο υπόσχομαι.

Αντί για το καθιερωμένο cat-eye, μαύρο eyeliner προτίμησε ένα σε πράσινη απόχρωση. Εφάρμοσε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως κάνεις και με το μαύρο eyeliner σου. Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τόνισε την άκρη του eyeliner (στην εξωτερική γωνία του ματιού δηλαδή), με ένα τιρκουάζ μολύβι για τα μάτια.
 

3nightlook_makeup_01.jpg

Αν έχεις θέλεις να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα και εφαρμόσεις ένα μακιγιάζ στα ματιά που να μην συμπεριλαμβάνει για άλλη μια φορά bronze σκιές ματιών, επέλεξε μια glitter σκιά σε ασημί ή χρυσή απόχρωση. Άπλωσε σε όλο το βλέφαρο και ολοκλήρωσε με μια στρώση μάσκαρας.

3nightlook_makeup_02.jpg

Φυσικά, και επιβάλλεται να δοκιμάσεις την μεγαλύτερη τάση της σεζόν που είναι η φούξια σκιά στα μάτια! Βρες την αγαπημένη σου απόχρωση και άπλωσε στο βλέφαρο. Τόνισε περισσότερο τα μάτια, εφαρμόζοντας μια λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών αλλά και στο σημείο κάτω από το τόξο του φρυδιού. Ολοκλήρωσε με μάσκαρα.

3nightlook_makeup_03.jpg

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»