Εμβληματικές παρουσίες με έντονα ζυγωματικά αλλάζουν το «παιχνίδι» στην ομορφιά - AllYou.gr

Search

Εμβληματικές παρουσίες με έντονα ζυγωματικά αλλάζουν το «παιχνίδι» στην ομορφιά

8 γυναίκες με τα πιο αριστοκρατικά πρόσωπα.

20 Σεπτεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Δεν ξέρω γιατί, αλλά λατρεύω τα έντονα ζυγωματικά. Να φταίει το γεγονός ότι δεν είχα ποτέ ή απλά ότι οι άνθρωποι με αυτό το χαρακτηριστικό προσώπου, αποδίδουν μια τρομερή «αυτάρκεια» σαν προσωπικότητες;

Ίσως όμως, η λέξη αυτή, να μην είναι σωστή. Δεν ξέρω.. Ίσως, να είναι ο επιβλητικός τόνος, με μια δόση όμως νεανικότητας και ανεμελιάς που τελικά, ταιριάζει καλύτερα στα πρόσωπα αυτά.

Και αν το καλοσκεφτείς, υπάρχει κάτι το διαφορετικό στις προσωπικότητες των ανθρώπων, με αυτό το χαρακτηριστικό. Πάρε για π.χ. την Joni Mitchell και το σχεδόν σαν γλυπτό πρόσωπό της με τα έντονα ζυγωματικά, πώς διαφορετικά αντιμετωπίζουμε την μουσική και το έργο της, έχοντας στο νου μας αυτό το πρόσωπο.

Ή την εξίσου θρυλική Lauren Bacall ή Katherine Hepburn. Δύο από τις σημαντικότερες γυναίκες στον κινηματογράφο και πώς με το πρόσωπο αυτό και την επιβλητική τους παρουσία, κατάφεραν τελικά, να εδραιωθούν στον χώρο αυτό.

Είναι θαυμάσιο γενικότερα, το γεγονός, ότι μπορεί ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που έχουμε πάνω μας, «ατσούμπαλο» ή όχι, αψεγάδιαστο ή γεμάτο ατέλειες, να μπορεί τελικά να καθορίσει και να φτιάξει τον χαρακτήρα μας.

Και στην περίπτωση των παρακάτω γυναικών, πιστεύω πολύ, ότι τα έντονα ζυγωματικά τους, τους βοήθησαν να χτίσουν τον χαρακτήρα που έχουν ή είχαν, και να φτάσουν τελικά εκεί που έφτασαν.

10iconic_cheekbones_01.jpg

Joni Mitchell

10iconic_cheekbones_02.jpg

Lauren Bacall

10iconic_cheekbones_03.jpg

Katherine Hepburn

10iconic_cheekbones_04.jpg

Carla Bruni

10iconic_cheekbones_05.jpg

Michelle Pfeiffer

10iconic_cheekbones_06.jpg

Cate Blanchett

10iconic_cheekbones_07.jpg

Debbie Harry

10iconic_cheekbones_08.jpg

Keira KnightleyΑκολούθησε το allyou στο Instagram!