Υπάρχει κάτι που να μην έχει κάνει η Rihanna στα μαλλιά της; - AllYou.gr

Search

Υπάρχει κάτι που να μην έχει κάνει η Rihanna στα μαλλιά της;

Κοντά, μακριά, ράστα, απ’ όλα έχει ο μπαξές!

11 Οκτωβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Πέρα από fashion icon, τώρα έχει γίνει και beauty guru! Με την νέα της σειρά προϊόντων, Fenty Beauty να έχει πάρει καταπληκτικές κριτικές και να προσφέρει μια νέα γενιά στα προϊόντα για το μακιγιάζ, η Rihanna έχει καταφέρει πάρα πολλά, παρόλο το νεαρό της ηλικίας της.

Είναι λογικό λοιπόν, να την θαυμάζουμε και να στρεφόμαστε σε αυτή για έμπνευση. Είτε για την προσωπικότητα που έχει σαν μια δυναμική (και φιλάνθρωπος) γυναίκα που είναι, μέχρι και τις πάντα εξαιρετικές της εμφανίσεις.

Στην RiRi αρέσει ο πειραματισμός. Είτε πρόκειται να πειραματιστεί με την μόδα, είτε με τα μακιγιάζ της, είτε με τα μαλλιά της. Αχ, αυτά τα μαλλιά της! Και τι δεν έχει δοκιμάσει!

Σε παλαιότερη συνέντευξής της στην αμερικάνικη Vogue, είχε δηλώσει ότι δεν πάει πουθενά χωρίς την κομμώτριά της. Λογικό μου ακούγεται, μιας και όπου σταθεί και όπου βρεθεί, η Rihanna παρουσιάζει συνεχώς και ένα νέο ενδιαφέρον hairstyle. Ένα που είτε να σημαίνει την έναρξη μιας τάσης ή που απλά να μας εμπνέει.

Και τα παρακάτω, παλιά-καινούργια, μας εμπνέουν σίγουρα.

10ririhairstyles_01.jpg10ririhairstyles_02.jpg10ririhairstyles_03.jpg10ririhairstyles_04.jpg10ririhairstyles_05.jpg10ririhairstyles_06.jpg10ririhairstyles_07.jpg10ririhairstyles_08.jpg10ririhairstyles_09.jpg10ririhairstyles_10.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!