Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Υπάρχει κάτι που να μην έχει κάνει η Rihanna στα μαλλιά της;

Κοντά, μακριά, ράστα, απ’ όλα έχει ο μπαξές!


Κέλλυ Νόβακ

Πέρα από fashion icon, τώρα έχει γίνει και beauty guru! Με την νέα της σειρά προϊόντων, Fenty Beauty να έχει πάρει καταπληκτικές κριτικές και να προσφέρει μια νέα γενιά στα προϊόντα για το μακιγιάζ, η Rihanna έχει καταφέρει πάρα πολλά, παρόλο το νεαρό της ηλικίας της.

Είναι λογικό λοιπόν, να την θαυμάζουμε και να στρεφόμαστε σε αυτή για έμπνευση. Είτε για την προσωπικότητα που έχει σαν μια δυναμική (και φιλάνθρωπος) γυναίκα που είναι, μέχρι και τις πάντα εξαιρετικές της εμφανίσεις.

Στην RiRi αρέσει ο πειραματισμός. Είτε πρόκειται να πειραματιστεί με την μόδα, είτε με τα μακιγιάζ της, είτε με τα μαλλιά της. Αχ, αυτά τα μαλλιά της! Και τι δεν έχει δοκιμάσει!

Σε παλαιότερη συνέντευξής της στην αμερικάνικη Vogue, είχε δηλώσει ότι δεν πάει πουθενά χωρίς την κομμώτριά της. Λογικό μου ακούγεται, μιας και όπου σταθεί και όπου βρεθεί, η Rihanna παρουσιάζει συνεχώς και ένα νέο ενδιαφέρον hairstyle. Ένα που είτε να σημαίνει την έναρξη μιας τάσης ή που απλά να μας εμπνέει.

Και τα παρακάτω, παλιά-καινούργια, μας εμπνέουν σίγουρα.

10ririhairstyles_01.jpg10ririhairstyles_02.jpg10ririhairstyles_03.jpg10ririhairstyles_04.jpg10ririhairstyles_05.jpg10ririhairstyles_06.jpg10ririhairstyles_07.jpg10ririhairstyles_08.jpg10ririhairstyles_09.jpg10ririhairstyles_10.jpg

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.