Γιατί η παστέλ μοβ σκιά θα γίνει η αγαπημένη σου - AllYou.gr

Search

Γιατί η παστέλ μοβ σκιά θα γίνει η αγαπημένη σου

Η νέα απόχρωση που θα κάνει τα μακιγιάζ σου εντυπωσιακά!

14 Νοεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Έχουμε ήδη δει πολλές beauty lovers να φορούν μέχρι και μοβ highlighter παρόλα αυτά, εγώ σήμερα σου προτείνω μια πιο safe τάση!

Η παστέλ μοβ σκιά είναι η απόχρωση που έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της στα μακιγιάζ πολλών γυναικών. Αν σκεφτείς μόλις, ότι σταρ σαν την Demi Lovato, Selena Gomez, Rihanna και πολλές άλλες ακόμη την έχουν επιλέξει για τις εμφανίσεις τους, καταλαβαίνεις ότι αυτή η τάση έχει ήδη αρχίσει να απογειώνεται!

Γιατί να την επιλέξεις όμως; Μια μοβ παστέλ σκιά είναι θηλυκιά, είναι edgy αλλά και κομψή παράλληλα.

Σε περίπτωση που δεν ξέρεις πώς να την εφαρμόσεις, σου προτείνω εγώ 3 μακιγιάζ που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις.  

Soft Look

Εφάρμοσε μια παστέλ μοβ σκιά σε όλο το βλέφαρο. Χρησιμοποίησε μια ουδέτερη, ανοιχτόχρωμη απόχρωση για να τονίσεις το σημείο κάτω από το τόξο του φρυδιού, αλλά και για να κάνεις blend με την μοβ σκιά. Τόνισε την εσωτερική γωνία με λίγο από το highlighter σου και τόνισε ακόμη περισσότερο τα μάτια σου, εφαρμόζοντας λίγη από την παστέλ μοβ σκιά και στο σημείο κάτω από τα μάτια.

‘80s Look

Εφάρμοσε μια ροζ σκιά στα 2/3 του βλεφάρου. Έπειτα, πρόσθεσε στο υπόλοιπο μάτι και στην εσωτερική γωνία του ματιού, την παστέλ μοβ σκιά. Κάνε καλό blending, των δύο σκιών, et voila!

Sexy Smokey Look

Εφάρμοσε την μοβ σκιά σε όλο το μάτι, αλλά και από κάτω και άπλωσε καλά. Άπλωσε μια γκρι σκιά στο εξωτερικό μέρος του ματιού για ένα πιο δραματικό εφέ. Ολοκλήρωσε με μια πιο ανοιχτόχρωμη σκιά ματιών στο σημείο κάτω από το τόξο του φρυδιού για να δώσεις «φως».Ακολούθησε το allyou στο Instagram!