Βαρέθηκες τα μαλλιά σου; Αυτά τα κουρέματα θα σε εμπνεύσουν - AllYou.gr

Search

Βαρέθηκες τα μαλλιά σου; Αυτά τα κουρέματα θα σε εμπνεύσουν

Ώρα για αλλαγή asap!

12 Μαϊου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Μήπως βαρέθηκες τα μαλλιά σου; Ναι, και εγώ. Δηλαδή, αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι της εμφάνισης μας, είναι ένα που καθορίζει πολύ την διάθεσή μας. Αν νιώθουμε ότι έχουμε ένα ωραίο χτένισμα, ένα όμορφο κούρεμα, μια απόχρωση που μας κολακεύει, τότε αισθανόμαστε εκπληκτικά.

Και ναι, το να κάνουμε μια αλλαγή μπορεί καμιά φορά να είναι λίγο τρομακτική διαδικασία, αλλά όταν τελικά καθόμαστε στην καρέκλα του/της κομμώτριάς μας και κάνουμε αυτό το… βήμα, τότε νιώθουμε πιο φρέσκιες, πιο ανανεωμένες.

Και επειδή, πλησιάζει σιγά-σιγά το καλοκαιράκι και ειδικά τότε αισθανόμαστε την ανάγκη να πειραματιστούμε με κάτι καινούργιο, εγώ σου προτείνω να το κάνεις με ένα ενδιαφέρον κούρεμα.

Είτε πρόκειται για ένα κουλ, κοντό pixie, είτε για ένα αυστηρό bob, εμπνεύσου με τα παρακάτω looks και τόλμησε με μια ενδιαφέρουσα αλλαγή!

newhaircuts_summer_01.jpgnewhaircuts_summer_02.jpgnewhaircuts_summer_03.jpgnewhaircuts_summer_04.jpgnewhaircuts_summer_05.jpgnewhaircuts_summer_06.jpgnewhaircuts_summer_07.jpgnewhaircuts_summer_08.jpgnewhaircuts_summer_09.jpgnewhaircuts_summer_10.jpg

Κεντρική φωτό: Instagram @soojmoojΑκολούθησε το allyou στο Instagram!