Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Ιδέες για μακιγιάζ από την Hailey Bieber

«Υποκλινόμαστε» στην απόλυτη beauty queen!


Κέλλυ Νόβακ

Έχει «κάτι» η Hailey Baldwin (ή πρέπει να την αποκαλώ Hailey Bieber;). Είναι θέμα προσωπικότητας σίγουρα. Νιώθω ότι έχει μια αύρα, ακόμα κι αν δεν την έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά. Έχει αυτό που λέμε «αέρα» και ίσως αυτό να την κάνει ενδιαφέρουσα. Ενδιαφέροντα είναι και τα beauty looks της για τα οποία έχει λόγο εκατό τοις εκατό, ειδικά όταν πρόκειται να εμφανιστεί σε κάποιο gala/event.

Τα beauty looks της μας εμπνέουν και εμάς σήμερα για τα δικά μας. Τα παρακάτω 4 αποδεικνύουν ότι η Hailey είναι όσο τολμηρή, όσο και απλή όσον αφορά τα μακιγιάζ της!

Κάνε scroll down και θα καταλάβεις τι εννοώ…

Minimal Goth

4beautylookshailey_01.jpg 

Η Hailey αποφασίζει να κάνει ένα απλό μακιγιάζ. Σχετικά! Δίνει βάση στα χείλη με ένα μαύρο κραγιόν και αφήνει minimal το υπόλοιπο look.

Sophisticated Pink

4beautylookshailey_02.jpg 

Εδώ το μοντέλο ταιριάζει τα ροζ μαλλιά που είχε υιοθετήσει για μόλις λίγες μέρες με το μακιγιάζ της. Κάνει ένα πιο «σκοτεινό» ροζ μακιγιάζ το οποίο είναι τόσο όσο διακριτικό.

‘60s fantasy

4beautylookshailey_03.jpg 

Το απόλυτο “Brigitte Bardot” look υιοθετεί εδώ τονίζοντας απόλυτα το βλέμμα με μαύρο cat eyeliner. Τα χείλη παραμένουν «ήσυχα» για να τραβήξει την προσοχή στα μάτια.

Au naturel

4beautylookshailey_04.jpg

Η Hailey αφήνει τα «βαριά» μακιγιάζ και υποκύπτει στην τάση του natural μακιγιάζ. Δημιουργεί μια βάση που ταιριάζει τέλεια στο πρόσωπό της και τονίζει τα χαρακτηριστικά της με highlighter προσφέροντας ένα φυσικό και λαμπερό μακιγιάζ.

Φωτός: Pinterest

Κεντρική φωτό: Instagram @haileybieber

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός