Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Κρυολιπόλιση στο σπίτι; Εμπειρίες

Κρυολιπόλιση στο σπίτι; Έχω προσωπική γνώμη γι' αυτήν. Μια καινούργια... την 4D!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Ήθελα φέτος το καλοκάιρι ένα σώμα λίγο πιο αδύνατο... λίγο πιο σμιλεμένο... πιο ανανεωμένο! Και θα μου πεις μόνο εγώ το επιζητώ; Κάθε χρόνο τέτοια εποχή όλες λίγο-πολύ αρχίζουμε να νιώθουμε τύψεις για όσα φάγαμε (ή δε φάγαμε τελικά), τον χειμώνα που μας πέρασε! "Και το μπικίνι.... άθλιο κορίτσια"!

Και τρέχουμε όλες πανικόβλητες, να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα! Τα ασυμμάζευτα;;;; This... last year! Γιατί το είδα, το έζησα, το διαπίστωσα φίλη μου...

Δοκίμασα την κρυολιπόλιση

Πριν μερικές μέρες δοκίμασα την πολυσυζητημένη κρυολιπόλυση! Αλλά όχι αυτήν που δοκίμασες ή άκουγες μέχρι πέρυσι... την καινούργια, την 4D κρυολιπόλυση που στην Αθήνα αυτήν την στιγμή την διαθέτουν ελάχιστα κέντρα αισθητικής και ιατρεία. Μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. (Πρέπει να ψάξεις για να τα ανακαλύψεις!)

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, για να κατατοπίσω και εσένα που ίσως να μην έχεις βαθειά γνώση για τις μη επεμβατικές μεθόδους! Να το τονίσουμε αυτό...

Τι είναι η κρυολιπόλιση

Η κρυολιπόλυση βασίζεται στη διαδικασία απόπτωσης των λιποκυττάρων μέσω της ψύξης. Όταν το κύτταρο του λιπώδους ιστού (λιποκύτταρο) υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, επέρχεται η ελεγχόμενη βιολογική του καταστροφή (απόπτωση).Η επιτυχία της κρυολιπόλυσης, οφείλεται στο γεγονός ότι εξαλείφει τα λιποκύτταρα που περισσεύουν στις περιοχές με τοπικό πάχος, και έτσι δεν συσσωρεύεται πλέον περισσότερο λίπος σε αυτές τις περιοχές. Με δύο λέξεις: Ψωμάκια τέλος!

Σε 1 μόνο συνεδρία των 60 λεπτών, εξαλείφονται τα λιποκύτταρα που περισσεύουν και δημιουργούν τοπικό πάχος ακόμα και στις πιο δύσκολες περιοχές! Γλουτούς, γάμπες, γόνατα, κοιλιά, μπράτσα τι θες να βελτιώσεις; 

Κρυολιπόλιση στο σπίτι: η εμπειρία μου

Προσωπικά, είδα με τα μάτια μου τη μείωση των πόντων μετά το πέρας της πρώτης συνεδρίας της κρυολιπόλισης και ένιωσα πως με ακούμπησε νεράιδα με το μαγικό ραβδί της. Όση γυμναστική και αν έκανα δεν το είχα καταφέρει ως σήμερα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν χρειάζονται η άσκηση και η σωστή διατροφή. Όλα λειτουργούν συνδυαστικά. Όταν μάλιστα με ενημέρωσαν πως σταδιακά τα αποτελέσματα θα φανούν ακόμα πιο έντονα ο ενθουσιασμός μου ήταν ακόμα μεγαλύτερος! (Ο δικός σου δε θα ήταν;)

Το Προηγμένο Σύστημα COOL 4D έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα συστήματα κρυολιπόλυσης:

Ρώτα με ό,τι θες και θα στο απαντήσω για την κρυολιπόλιση

Πονάει η κρυολιπόλιση;

Όσο θα σε ενοχλούσε μία βεντούζα στο δέρμα σου και λίγα κρύα παγάκια να σε ακουμπάνε... (τοπικά όλα αυτά). Γενικά, θεωρείται η πιο γρήγορη, ασφαλής και ουσιαστική μέθοδος εξάλειψης του τοπικού πάχους, χωρίς χειρουργεία και χωρίς επίπονες ή χρονοβόρες διαδικασίες.

Υπάρχουν παρενέργειες με την κρυολιπόλιση;

Ίσως παρατηρησεις κάποιες μελανιές και λίγο μούδιασμα στην περιοχή για λίγες μέρες... σε 3-4 μέρες είναι παρελθόν. (Αλήθεια τώρα... Δείξε λίγο θάρρος my girl! Eδώ λέμε θα απαλλαχτούμε από τα ψωμάκια, τα σωσίβια και τα μπρατσάκια μια και καλή χωρίς καμία επέμβαση)

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.