Skip to main content

BEAUTY NEWS

Extraordinary θρέψη, λάμψη και ενυδάτωση ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, γίνεται; Κι όμως γίνεται! 

Ήρθε η στιγμή να γνωρίσεις την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου Extraordinary Oil, της L'Orèal Paris!


Μαρία Μυλωνά

Αναζητάς μία σειρά προϊόντων προσώπου που θα θρέψει την επιδερμίδα σου σε βάθος, θα ενισχύσει την υγιή λάμψη της, θα την ενυδατώσει σε βάθος, θα της εξασφαλίσει μεταξένια αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα θα της χαρίσει ένα υπέροχο άρωμα; Σου έχουμε (καλά) νέα! Μόλις την ανακαλύψαμε, τη δοκιμάσαμε, τη λατρέψαμε και ήρθε η στιγμή να σου το συστήσουμε! 

Ο "θησαυρός" μας κρύβεται σε τρία μικρά αλλά θαυματουργά μπουκαλάκια: το λάδι προσώπου Extraordinary oil, την κρέμα θρέψης Extraordinary oil cream και την κρέμα-μάσκα νύχτας Extraordinary oil. 

lorealoil750.jpg

Πρόκειται για την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου Extraordinary oil, της L'Orèal Paris, με πολλαπλή δράση: Θρέφει, Αναζωογονεί και Φωτίζει. Που οφείλει αυτές τις θεαματικές τις ιδιότητες; Η σειρά Extraordinary Oil είναι σχεδιασμένη από ένα μείγμα 98% ελαίων φυσικής προέλευσης, ειδικά επιλεγμένων για τις βιολογικές και ρεολογικές τους ιδιότητες (ικανότητα διείσδυσης, ρευστότητα και λεπτή υφή στο άγγιγμα), που βελτιστοποιούν την επιδερμίδα, την διατηρούν ενυδατωμένη και λαμπερή και καταπολεμούν την γήρανση. 

Κι αν νομίζεις ότι η δράση τους σταματά εδώ, θα σε διαψεύσουμε. Τα προϊόντα της σειράς περιποίησης προσώπου Extraordinary oil, της L'Orèal Paris διεισδύουν γρήγορα και σε βάθος, ενισχύοντας τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού, προσφέροντας προστασία στην επιδερμίδα, κάνοντάς την πιο πυκνή, σβήνοντας τα σημάδια κούρασης, ενώ ενισχύουν την υγιή της λάμψη. Σταγόνα με τη σταγόνα, η επιδερμίδα ανθεί και αποκαλύπτει τη φυσική της λάμψη. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα τονώνεται και είναι πιο απαλή. Η επιδερμίδα ακτινοβολεί ζωντάνια και μεταμορφώνεται. 

Η σειρά Extraordinary oil είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για γυναίκες με διεσταλμένους πόρους. Κι αυτό γιατί, τα φυσικά έλαια που είναι ξηρά και λεπτόρρευστα, απορροφώνται γρήγορα από την επιδερμίδα και την θρέφουν, αφήνοντας μια ανάλαφρη, αέρινη αίσθηση. Η μεταξένια και ανάλαφρη υφή των προϊόντων της σειράς Extraordinary oil, της L'Orèal Paris, απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας στην επιδερμίδα του προσώπου.

Εμείς τη δοκιμάσαμε! Τις λες; Ήρθε η στιγμή να... βάλεις -κι εσύ- λάδι; 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός