Skip to main content

BEAUTY NEWS

Golden Globes 2016: Όταν η Lady Gaga εμφανίστηκε ως... Marilyn

Κάνουμε focus στο πορτρέτο της! 



Σκέφτομαι έναν καλλιτέχνη διεθνούς φήμης που απασχόλησε το κοινό του περισσότερο από κάθε φορά κι αυτομάτως το μυαλό μου πηγαίνει στην Ιέρεια της ποπ σκηνής, Lady Gaga. 

Φαίνεται πως -και για τη νέα χρονιά- η σταρ μας επιφυλάσσει εκατοντάδες εκπλήξεις και μόλις πριν από μερικές ώρες μάς συστήθηκε ως μια άλλη Marilyn Monroe, με αέρα από τις παλιές καλές εποχές του Χόλιγουντ. 

Ας δούμε αναλυτικά το πορτρέτο της:

1. Ξεκινώντας από το πρόσωπο, το δέρμα της μοιάζει πραγματικά βελούδινο και αψεγάδιαστο, με πολύ απαλή βάση για να δημιουργήσει τον τέλειο καμβά. 

2. Η πλήρης αντίθεση έρχεται με το dramatic eye, καθώς βλέπουμε ότι επέλεξε να τονίσει το βλέμμα της φορώντας πλούσιες ψεύτικες βλεφαρίδες και εφαρμόζοντας το κλασικό black eyeliner στο άνω κινητό βλέφαρο

3. Η ιδιαιτερότητα; Το λευκό μολύβι στην ίσαλο γραμμή των ματιών, που αν και φαινομενικά «άκυρο», αλλάζει ολόκληρο το look. 

4. Για τα χείλη, η Lady Gaga προτίμησε μια φυσική διάφανη λάμψη – βασική διαφορά με το κατακόκκινο κραγιόν του θρύλου Marilyn. 

LADYG75.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.