Skip to main content

BEAUTY NEWS

ΑΥΤΟ είναι το προϊόν που... ρίχνει το γάντι στο ντεμακιγιάζ

Δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε το GLOV.


Μαρία Μυλωνά

Ανήκεις στις γυναίκες που... βαριούνται τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ ή προσπαθείς να το αποφύγεις, για να μην επιβαρύνεις την επιδερμίδα σου με τα χημικά που περιέχονται σε πολλά προϊόντα καθαρισμού; Βρήκαμε τη λύση: Από εδώ και στο εξής, το ντεμακιγιάζ σου είναι κυριολεκτικά στο χέρι σου!  

Κι αυτό γιατί, η εταιρεία DERMAMED Medical Group έφερε σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τα αυθεντικά προϊόντα GLOV, που αλλάζουν τα πάντα στο ντεμακιγιάζ!

Πρόκειται για ένα (κυριολεκτικά) μαγικό γάντι, το οποίο με σκέτο νερό, μέσα σε 1 λεπτό αφαιρεί τελείως ακόμα και το πιο βαρύ και αδιάβροχο μακιγιάζ, καθαρίζει -χωρίς χημικά- την επιδερμίδα και απομακρύνει την υπερβολική λιπαρότητα. Και όχι μόνο. Το GLOV είναι υποαλλεργικό και φιλικό και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα, ακόμα και για δέρμα με πρόβλημα ακμής! 

glovmesa750.jpg

Η καινοτομία του GLOV οφείλεται στις μικροΐνες του: Οι ηλεκτροστατικές ιδιότητες και το σχήμα αστεριού που έχει κάθε ίνα του GLOV μαγνητίζουν ό,τι υπάρχει πάνω στην επιδερμίδα και της προσφέρουν αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ και ασύγκριτα εύκολο και απαλό καθαρισμό. 

Το GLOV κυκλοφορεί σε 2 διαφορετικά μεγέθη: Το GLOV comfort με μεγαλύτερη επιφάνεια για να αφαιρεί γρήγορα και το πιο βαρύ μακιγιάζ και το GLOV on the go σε σχήμα γαντιού, ιδανικό για τη τσάντα, το ταξίδι και κάθε στιγμή που θέλεις να ανανεώσεις το μακιγιάζ και να φρεσκάρεις το πρόσωπό σου!

glov3 (2).jpg

glov3 (1).jpg

How to: Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρέξεις το GLOV και να αφαιρέσεις το μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο, χωρίς μουτζούρες και χωρίς χημικά.

Bonus: Είναι ασύγκριτα οικονομικό, αφού διαρκεί για περισσότερο από 100 χρήσεις! 

Που θα το βρεις: Τα αυθεντικά προϊόντα GLOV θα τα βρεις μόνο online, στο www.glov.gr ή μπορείς να τα παραγγείλεις στον αριθμό 210-8056000, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα! 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός