Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η L’Oréal Paris "πρωταγωνίστησε" στο πρώτο bridal catwalk Ελλήνων σχεδιαστών

Κάνοντας το όνειρο της κάθε νύφης πραγματικότητα!


Κέλλυ Νόβακ

Λένε ότι η καλύτερη ημέρα στην ζωή μιας γυναίκας είναι η αυτή του γάμου της. Ε, η Παρασκευή 22 Ιανουαρίου ήταν η δεύτερη καλύτερη για πολλές υποψήφιες νυφούλες. Κι αυτό γιατί είχαν την ευκαιρία, μαζί με πλήθος κόσμου, να παρακολουθήσουν ένα διαφορετικό catwalk από τα συνηθισμένα, στο MEC Παιανίας!

Tα νυφικά και τα κοστούμια κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών σε αυτή τη πρωτότυπη bridal πασαρέλα φόρεσαν γνωστοί celebrities, σε μια μοναδική οργάνωση των portals Μr. Green και Yes I do.

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών της νούμερο 1 εταιρίας καλλυντικών, L’Oréal Paris και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά μαγευτικό. Τα looks περιελάμβαναν υπέροχα σινιόν, ανάλαφρα waves, περίτεχνες πλεξούδες και αψεγάδιαστα sleeks. Μαλλιά λαμπερά, λεία και πανέμορφα έδεσαν υπέροχα με τις δημιουργίες των σχεδιαστών. Ο επίσημος hair stylist της L’Oréal Paris, Βασίλης Στρατηγός, με την βοήθεια των σπουδαστών του ΙΕΚ Ακμή, έκαναν το όνειρο κάθε νύφης πραγματικότητα! Χρησιμοποιώντας προϊόντα styling από την νέα σειρά STUDIOPRO της L’Oréal Paris, δημιούργησαν τα τέλεια νυφικά χτενίσματα.

Τα bridal looks απογειώθηκαν με το μακιγιάζ  που επιμελήθηκε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της L’Oréal Paris Φρέντυ Καλομπράτσος με την ομάδα του από το Freddy Make Up Stage. Έντονα μάτια με «δραματικά» eye liners και αισθησιακές  βλεφαρίδες με όγκο σαν ψεύτικες για τις τολμηρές νύφες, παλέτα σκιών σε γλυκό ροζ και nude χείλη για τις πιο ρομαντικές, θεαματικά έντονα κραγιόν για τις δυναμικές, υπέροχες γυαλάδες για τις νύφες του καλοκαιριού: η L’Oréal Paris make up designer έδωσε μια πρόταση για κάθε νύφη!

Το κοινό χειροκρότησε θερμά τις μοναδικές δημιουργίες των σχεδιαστών και εντυπωσιάστηκε από το λαμπερό μακιγιάζ και τα υπέροχα χτενίσματα που τις πλαισίωσαν!

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την βραδιά!

bridalcatwalk_loreal_01.jpg

bridalcatwalk_loreal_02.jpg

bridalcatwalk_loreal_03.jpg

bridalcatwalk_loreal_04.jpg

bridalcatwalk_loreal_05.jpg

bridalcatwalk_loreal_06.jpg

bridalcatwalk_loreal_07.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε