17 λόγοι για να δοκιμάσεις την νέα αντιγηραντική σειρά Anew Ultimate Supreme, της Avon - AllYou.gr

Search

17 λόγοι για να δοκιμάσεις την νέα αντιγηραντική σειρά Anew Ultimate Supreme, της Avon

Ρυτίδες ΤΕΛΟΣ!

08 Φεβρουαρίου 2016

Είναι γεγονός ότι, όσο μεγαλώνουμε, τα κύτταρα της επιδερμίδας γίνονται περισσότερο ευαίσθητα στη φθορά, με αποτέλεσμα τα ορατά σημάδια γήρανσης να εμφανίζονται στην επιφάνειά της (επιδερμίδας). Υπάρχει λύση; Η απάντηση είναι ΝΑΙ! 

Η επαναστατική αντιγηραντική σειρά περιποίησης επιδερμίδας ANEW της Avon εισάγει ένα νέο τρόπο αντιμετώπισης των σημαδιών της γήρανσης, ακόμη και των πιο προχωρημένων. Πώς το καταφέρνει αυτό; Η σειρά έχει στηριχτεί στις τελευταίες ιατρικές έρευνες. Οι ειδικοί επιστήμονες των εργαστηρίων της Avon ανακάλυψαν ότι ο «κυτταρικός καθαρισμός» επιβραδύνεται όσο τα κύτταρα γερνούν, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται σταδιακά τα σημάδια της φθοράς. Η κρεμώδης αγωγή, όμως, της Anew Ultimate Supreme βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης των ορατών σημαδιών γήρανσης και φθοράς σε περισσότερα από 17 σημεία, όπως: 

1. Αυξημένη Ξηρότητα

2. Λεπτές Γραμμές 

3. Βαθιές Ρυτίδες

4. Σημάδια

5. Γραμμές Έκφρασης

6. Γραμμές Λαιμού

7. Ανομοιόμορφη Επιδερμίδα 

8. Έλλειψη Διαύγειας

9. Έλλειψη Λάμψης

10. Έλλειψη Ελαστικότητας

11. Ανομοιόμορφος τόνος

12. Ωχρότητα

13. Αποχρωματισμοί

14. Χαλαρότητα

15. Έλλειψη ενδυμάτωσης επιδερμίδας

16. Έλλειψη έντασης

17. Απώλεια περιγράμματος

Η ANEW ενεργοποιεί μια φυσική κυτταρική διαδικασία «καθαρισμού» σε όλα τα στρώματα της επιδερμίδας, ώστε να απαλλαγούν από τη συσσωρευμένη φθορά και να διατηρήσουν την επιδερμίδα νεανική και υγιή. Η συγκεκριμένη πολυτελής μεταξένια κρεμώδης αγωγή περιέχει υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης του σύμπλοκου Celluvive, που βοηθά στον «καθαρισμό» των ορατών σημαδιών γήρανσης από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένη με ορισμένα από τα πιο πολύτιμα συστατικά της φύσης, όπως μαύρη πέρλα και εκχυλίσματα μεταλλικών στοιχείων χρυσού. 

Έτσι έχει ως αποτέλεσμα:

• Να ενυδατώνει την επιδερμίδα έως και 12 φορές περισσότερο από αντίστοιχα προϊόντα. 

• Να βελτιώνει δραματικά την όψη των πιο έντονων σημαδιών γήρανσης 

• Να βελτιώνει ορατά την εμφάνιση των ρυτίδων, των βαθιών ρυτίδων και σημαδιών, σε μόνο δύο εβδομάδες 

How to: Αρκεί λοιπόν να απλώσεις μια μικρή ποσότητα από την κρεμώδη αγωγή Ultimate Supreme στα δάχτυλά σου για να τη θερμάνεις και να την εφαρμόσεις πιέζοντας στην επιδερμίδα με ανοδικές κινήσεις προς τα έξω. Ξεκίνησε από τα μήλα του προσώπου και προχώρησε προς το μέτωπο, το πηγούνι και τη γραμμή του σαγονιού, με ελαφρά χτυπηματάκια. Συνέχισε προς το λαιμό και το ντεκολτέ, πιέζοντας με τα δάχτυλα σου. 

anew_avon_01.JPG

anew_avon_02.JPG

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!