Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το brand Suno μόλις σου έλυσε το πρόβλημα για την... bad hair day

Πάντα στην τρίχα! 


Κέλλυ Νόβακ

Όλες έχουμε περάσει και περνάμε αυτό που λένε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι “bad hair day”. Οι ημέρες εκείνες που τα μαλλιά μας απλά δεν στέκονται πουθενά. Ευτυχώς, το πρόβλημα έρχεται να μας το λύσει το Suno. Το λατρεμένο αυτό αμερικάνινο brand, το οποίο πρόσφατα παρουσίασε την φθινοπωρινή του συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη και που βρήκε τον τρόπο για το απόλυτα κομψό χτένισμα. Ακόμα και τις ημέρες που τα μαλλιά μας βρίσκονται σε… τραγική κατάσταση.

Η elegant, λοιπόν, εκδοχή τους για την αλογοουρά είναι το χτένισμα που θα σου λύσει τα χέρια. Αρκεί να πιάσεις μια χαμηλή αλογοουρά και έπειτα να προσθέσεις μια βελούδινη κορδέλα γύρω από αυτή. Ακόμα και αν τα μαλλιά σου «πετάνε», όλα καλύπτονται από αυτή την σοφιστικέ κορδέλα. Ένα χτένισμα τόσο απλό στην εφαρμογή του, αλλά που μπορεί να "φορεθεί" όλες τις ώρες, ειδικά για ένα ραντεβού.

Ρομαντικό, εκλεπτυσμένο, εύκολο και πρωτοποριακό. Τι άλλο χρειάζεσαι από ένα χτένισμα; Δοκίμασέ το τώρα!

02-suno-ponytail-01.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.