Skip to main content

BEAUTY NEWS

Wellness Open Day: Μια ημέρα αφιερωμένη στην ευεξία

Από την Oriflame φυσικά!


Κέλλυ Νόβακ

Μία μοναδική εμπειρία Wellness είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι, τα μέλη και οι συνεργάτες της Oriflame, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Η ημέρα ήταν αφιερωμένη στην υγεία, στην ευεξία, στη διατροφή, στην άσκηση και στην ομορφιά, με αφορμή το λανσάρισμα των νέων της προϊόντων Wellness by Oriflame στην Ελληνική αγορά.

Πάνω από 500 άτομα φόρεσαν τα αθλητικά τους και γυμνάστηκαν με τις ομάδες του Yava Fitness Centers και της Les Mills Greece, και ενημερώθηκαν από έγκριτους γιατρούς και διατροφολόγους για τη σημασία της σωστής διατροφής και τα προβλήματα που δημιουργούνται από την παχυσαρκία. Επιπλέον είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν τα διατροφικά οφέλη των 9 νέων προϊόντων που συμπληρώνουν τη σειρά Wellness by Oriflame και να ξεκλειδώσουν το Σουηδικό μυστικό ευεξίας, ομορφιάς και αντιγήρανσης.

Πολύτιμοι συνεργάτες για την υλοποίηση της Wellness Open Day ήταν: ο ειδικός διατροφολόγος της Oriflame Δημήτρης Αθανασιάδης, η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Μαρίτα Κοσμαδάκη, η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Μαρία Βέη και οι διατροφολόγοι Λουκία Γερακίτη και Γεωργία Ζιώγου.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»