Μια (επιπλέον) σημαντική διάκριση για την L’Oréal - AllYou.gr

Search

Μια (επιπλέον) σημαντική διάκριση για την L’Oréal

Ανακηρύχθηκε για 7η φορά ως μία από τις πιο ηθικές εταιρείες παγκοσμίως.

13 Μαρτίου 2016
Συντάκτης : Μαρία Μυλωνά

Πιθανότατα να έχεις καταλάβει ήδη πώς η L’Oréal είναι μία από τις ΠΙΟ αγαπημένες μας εταιρίες. Αν μέχρι σήμερα πίστευες ότι αυτό οφείλεται μόνο στην εμπιστοσύνη που μας εμπνέουν τα προϊόντα της, έχουμε να προσθέσουμε ένα ακόμα πολύ σημαντικό πλεονέκτημά της: την... ηθική της. 

Η L’Oréal ανακοίνωσε ότι αναγνωρίστηκε από το Ινστιτούτο Ethisphere, παγκόσμιο ηγέτη στον καθορισμό και την προώθηση των προτύπων ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών, ως World’s Most Ethical Company® (μία από τις Πιο Ηθικές Εταιρείες Παγκοσμίως) για το 2016.

Ο τίτλος World’s Most Ethical Companies επιβραβεύει εταιρείες που ευθυγραμμίζουν τις αρχές με τη δράση, εργάζονται ακούραστα για να καθιστούν την εμπιστοσύνη μέρος του εταιρικού τους DNA και διαμορφώνουν έτσι τα μελλοντικά πρότυπα του κλάδου, υιοθετώντας από σήμερα τις βέλτιστες πρακτικές του αύριο.

Η έβδομη επιβράβευση υπογραμμίζει τη δέσμευση της L’Oréal στα κορυφαία πρότυπα επιχειρηματικής δεοντολογίας.

Ο Jean-Paul Agon, Πρόεδρος και CEO, δήλωσε: "Θεωρούμε τιμή μας το γεγονός ότι λαμβάνουμε αυτή την αναγνώριση από το Ethisphere, θα αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για όλους τους εργαζομένους της L’Oréal. Τα τελευταία 10 χρόνια, βλέπουμε ότι αυξάνονται οι προσδοκίες να συμπεριφέρονται ηθικά οι εταιρείες. Τα επόμενα 10 χρόνια πιστεύουμε ότι η ηθική δεν θα αποτελεί πια κάτι που είναι "καλό να έχεις", αλλά θεμελιώδη προϋπόθεση για την άδεια λειτουργίας οποιασδήποτε εταιρείας. Για τις εταιρείες που αναλαμβάνουν ηγετικό ρόλο σε αυτό τον τομέα, αυτό θα αποτελέσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα".

Μπορείς να βρεις τον ολοκληρωμένο κατάλογο των Πιο Ηθικών Εταιρειών Παγκοσμίως για το 2016 στη διεύθυνση εδώΑκολούθησε το allyou στο Instagram!