Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτό είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ φυσικό προϊόν ομορφιάς που πρέπει να έχεις στο ντουλάπι σου

Είναι θαυματουργό!


Κέλλυ Νόβακ

Η Αμαμηλίδα (aka Witch Hazel) είναι το απόλυτο τονωτικό του δέρματος. Πρόκειται για ένα δενδρύλλιο που φτάνει έως 2 μέτρα. Τα άνθη του είναι κίτρινα και εμφανίζονται τους μήνες Ιανουάριο ή Φεβρουάριο.

Όσο για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, είναι γνωστές εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι ινδιάνοι της Βόρειας Αμερικής το χρησιμοποιούσαν για τις στυπτικές του ιδιότητες. Και είναι αυτό που προσφέρει σίγουρη και φυσική τόνωση και σύσφιξη του δέρματος.

Οι δράσεις του είναι πολλαπλές. Εάν έχεις λιπαρό δέρμα (καλωσήρθες στο κλαμπ!) αποτελεί τον ιδανικό ρυθμιστή λιπαρότητας, καθώς συρρικνώνει τους πόρους του προσώπου, μειώνει τη λιπαρότητα και δίνει ματ αποτέλεσμα. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει το πρήξιμο του δέρματος, να μειώσει τις σακούλες κάτω από τα μάτια και να βελτιώσει την υφή του δέρματος, ειδικά αν υπάρχουν ατέλειες, όπως πανάδες ή ακμή.

Λειτουργεί, επίσης, εξίσου καλά και σαν λοσιόν μετά το ξύρισμα (σε άνδρες και γυναίκες) και γενικά έχει την τάση να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα. Τέλος, αποτελεί εξαιρετικό προϊόν αντιγήρανσης και φροντίδας των ατελειών της επιδερμίδας.

Αναζητήσέ το ως βασικό συστατικό σε κρέμες και λοσιόν, αλλά και μόνο του σε φαρμακεία αλλά και σε καταστήματα προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;