Αυτό είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ φυσικό προϊόν ομορφιάς που πρέπει να έχεις στο ντουλάπι σου - AllYou.gr

Search

Αυτό είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ φυσικό προϊόν ομορφιάς που πρέπει να έχεις στο ντουλάπι σου

Είναι θαυματουργό!

19 Μαρτίου 2016

Η Αμαμηλίδα (aka Witch Hazel) είναι το απόλυτο τονωτικό του δέρματος. Πρόκειται για ένα δενδρύλλιο που φτάνει έως 2 μέτρα. Τα άνθη του είναι κίτρινα και εμφανίζονται τους μήνες Ιανουάριο ή Φεβρουάριο.

Όσο για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, είναι γνωστές εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι ινδιάνοι της Βόρειας Αμερικής το χρησιμοποιούσαν για τις στυπτικές του ιδιότητες. Και είναι αυτό που προσφέρει σίγουρη και φυσική τόνωση και σύσφιξη του δέρματος.

Οι δράσεις του είναι πολλαπλές. Εάν έχεις λιπαρό δέρμα (καλωσήρθες στο κλαμπ!) αποτελεί τον ιδανικό ρυθμιστή λιπαρότητας, καθώς συρρικνώνει τους πόρους του προσώπου, μειώνει τη λιπαρότητα και δίνει ματ αποτέλεσμα. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει το πρήξιμο του δέρματος, να μειώσει τις σακούλες κάτω από τα μάτια και να βελτιώσει την υφή του δέρματος, ειδικά αν υπάρχουν ατέλειες, όπως πανάδες ή ακμή.

Λειτουργεί, επίσης, εξίσου καλά και σαν λοσιόν μετά το ξύρισμα (σε άνδρες και γυναίκες) και γενικά έχει την τάση να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα. Τέλος, αποτελεί εξαιρετικό προϊόν αντιγήρανσης και φροντίδας των ατελειών της επιδερμίδας.

Αναζητήσέ το ως βασικό συστατικό σε κρέμες και λοσιόν, αλλά και μόνο του σε φαρμακεία αλλά και σε καταστήματα προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!