Skip to main content

BEAUTY NEWS

AYTH είναι η νέα τάση στα φρύδια

Τολμάς να τη δοκιμάσεις;


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρεις ότι αγαπώ τις τάσεις, ειδικά στο μακιγιάζ, και ειδικά αυτές που πρόκειται να μας βάλουν στην διαδικασία να πειραματιστούμε λιγάκι με αυτό. Γι΄αυτό και οτιδήποτε πρωτοποριακό, «τρελό» ή ριζοσπαστικό, θέλω να το μοιραστώ μαζί σου. Να, σαν αυτή την νέα τάση στα φρύδια. Τα blogs την έχουν ονομάσει “Feral Frond Brow” και είναι ιδανική για σένα που έχεις αραιά φρύδια.

Τι είναι το F.F.B; Ουσιαστικά ο τρόπος εφαρμογής του γίνεται με την χρήση ενός υγρού eyeliner, σε μια καφέ σκούρα απόχρωση. Έπειτα, χωρίς να χρειαστεί να «γεμίσεις» καν τα φρύδια σου, τράβηξε μερικές γραμμές (λίγων μόλις χιλιοστών) πάνω σε αυτά, με μια μικρή απόσταση μεταξύ τους. Αυτό δημιουργεί την εντύπωση ότι έχεις μακριές τρίχες στα φρύδια και το αποτέλεσμα είναι -το λιγότερο- ιδιαίτερο και πρωτότυπο.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά μάλλον επειδή μου θυμίζει την Rihanna στο βίντεο “Where have you been, βρίσκω αυτή την τάση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και σίγουρα θα την δοκιμάσω σε μια ιδιαίτερη περίσταση, όπως ένα μουσικό φεστιβάλ.

 Εσύ, τι λες; Τολμάς;

BrowsTrend-Feral-Frond-Brow-Trend-01.jpg

BrowsTrend-Feral-Frond-Brow-Trend-02.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30