ΕΤΣΙ θα δένεις τα μαλλιά σου από εδώ και πέρα - AllYou.gr

Search

ΕΤΣΙ θα δένεις τα μαλλιά σου από εδώ και πέρα

Το νέο λαστιχάκι που θα λατρέψεις!

09 Απριλίου 2016
Συντάκτης : Kelly Novak

Έχεις καταλάβει μέχρι τώρα ότι λατρεύω οτιδήποτε μπορεί να μας διευκολύνει την ζωή και δεν μας τρώει πολύ χρόνο, στα θέματα της ομορφιάς και ακόμη περισσότερο ειδικά όταν πρόκειται για λύσεις οικονομικές. Η οικονομία, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση συνδέεται απόλυτα με το πόσο viral έχει γίνει αυτή η τάση.

Αναφέρομαι στον νέο, καταπληκτικό τρόπο που θα δένεις από εδώ και πέρα τα μαλλιά σου και αφορμή είναι ένα λαστιχάκι μαλλιών. Αλλά όχι ένα οποιοδήποτε λαστιχάκι, αλλά ένα πλαστικό λαστιχάκι που θυμίζει καλώδιο παλιού τηλεφώνου. Αυτά τα ειδικά λαστιχάκια μαλλιών είναι η νέα τάση, η οποία μας καλεί να πιάσουμε τα μαλλιά μας.

Αλλά δεν είναι μόνο το στιλ του που είναι πρωτοποριακό. Είναι η κατασκευή του, η οποία δεν καταστρέφει τα μαλλιά. Προστατεύει την τρίχα σου από το να «σπάσει» -λόγω του σχήματος και της ελαστικότητάς του, ενώ παράλληλα βοηθάει στο να μην «ανοίγουν» οι άκρες των μαλλιών. Τέλος, το… μαγικό με αυτό το λαστιχάκι είναι ότι δεν αφήνει σημάδι στα μαλλιά. Ξέρεις τι εννοώ! Αυτό το ενοχλητικό σημάδι που χαλάει το χτένισμά σου και σου προκαλεί πονοκέφαλο, ειδικά εάν έχεις τα μαλλιά σου πιασμένα πολλές ώρες.

Το προϊόν αυτό λειτουργεί εξίσου καλά σε ίσια αλλά και σγουρά μαλλιά.

Bρες το εδώΑκολούθησε το allyou στο Instagram!