Skip to main content

BEAUTY NEWS

Avon & Kenzo Takada: Όταν ο κόσμος της μόδας συναντάει αυτόν της ομορφιάς

Μια συνεργασία που θα συζητηθεί! 


Κέλλυ Νόβακ

Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι η μόδα και η ομορφιά είναι δύο χώροι που συνδέονται. Και την ίδια λογική φαίνεται να έχουν δύο πολύ μεγάλα ονόματα από τους δύο αυτούς χώρους. Όταν, λοιπόν, έμαθα ότι ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας Kenzo Takada θα συνεργαστεί με την επίσης αναγνωρισμένη εταιρία καλλυντικών προϊόντων Avon, έπρεπε να μοιραστώ τα νέα μαζί σου.

Η συνεργασία αυτή επισημοποιήθηκε πρόσφατα και αφορά στην δημιουργία μια νέας σειράς αρωμάτων, που φέρει το όνομα Avon LIFE.

Η σειρά αρωμάτων Avon LIFE περιλαμβάνει ένα άρωμα για τους άνδρες και ένα άρωμα για τις γυναίκες και θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το Νοέμβριο του 2016.

«Έχοντας ήδη δημιουργήσει πολλά πολυτελή αρώματα, ήθελα να συνεργαστώ με την Avon για να δουλέψουμε μαζί πάνω σε μια νέα συλλογή με μεγάλη προσβασιμότητα για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο», λέει ο Kenzo Takada. "Η εμπειρία μου με την ομάδα της Avon ήταν απίστευτη. Χάρις στο πάθος και τη θετική ενέργεια τους, έχουμε δημιουργήσει μια διαχρονική και χαρακτηριστική σειρά αρώματος, που αποπνέει τη μεγαλοπρέπεια του φυσικού κόσμου, την ομορφιά και την θετικότητα. Είμαι ενθουσιασμένος με το τελικό αποτέλεσμα».

Αλλά τα νέα δεν σταματούν εδώ! Πέρα από την κυκλοφορία των αρωμάτων, η Avon και ο Kenzo Takada συνεργάζονται σε μια "γραμμή" μόδας, με εμπνευσμένα κομμάτια που θα είναι διαθέσιμα το 2017.

Ανυπομονείς κι εσύ όσο και εγώ;

avon&kenzo-01.jpg

O Kenzo Takada

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια