Skip to main content

BEAUTY NEWS

Beautiful Maria: Η συνεργασία της Avon με την Μαρία Μπεκατώρου

Η ομορφιά έχει πλέον στόχο!


Κέλλυ Νόβακ

Να ξέρεις ότι όταν πρόκειται να σου παρουσιάσω νέες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες, ενθουσιάζομαι πολύ. Να, σαν αυτή της Avon με την Μαρία Μπεκατώρου.

Δεν θα σου κρύψω ότι δεν συμπαθώ και πολλούς ανθρώπους από την ελληνική showbiz. Αλλά η Μαρία αποτελεί εξαίρεση. Ίσως επειδή είναι τόσο-όσο χαριτωμένη, αλλά και αρκετά αληθινή, ώστε να την συμπαθήσεις πραγματικά. Οπότε καταλαβαίνω γιατί το γνωστό brand την επέλεξε ως το πρόσωπο της νέας του καμπάνιας “Beauty for a Purpose”. Γιατί όπως και το σλόγκαν, έτσι και τα προϊόντα της νέας σειράς έχουν ένα πολύ βασικό στόχο: Να σε κάνουν να αισθανθείς όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Εγώ, πάντως αυτό κατάλαβα ότι ήταν και το «υπονοούμενο» στην παρουσίαση της νέας καμπάνιας, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο Public Café, στο Σύνταγμα.

Στην εκδήλωση, λοιπόν, η Avon παρουσίασε επίσημα τη νέα της καμπάνια, Beauty For a Purpose, με κεντρικό πρόσωπο τη Μαρία Μπεκατώρου και ανακοίνωσε την υποστήριξή της στο θεσμό των Βραβείων Βιβλίου των Public με την χορηγία της ειδικής κατηγορίας  «Γυναίκα Ηρωίδα», αποδεικνύοντας ότι στο πνεύμα της νέας της καμπάνιας επιβραβεύει έμπρακτα τη δυναμική των γυναικών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ειδική προβολή εμπνευσμένων βίντεο, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της online προώθησης της καμπάνιας Beauty for a Purpose. Με το γνωστό μπρίο και κέφι της, η Μαρία υποδύθηκε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους και επαγγέλματα που καλείται η σύγχρονη γυναίκα να αναλάβει: Υπάλληλος σε εταιρία, μαμά, δασκάλα, νοσηλεύτρια, οδηγός ταξί, receptionist… Η Avon πιστεύει ότι, όποιο ρόλο και αν έχει κάθε γυναίκα, πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της και να νιώθει όμορφη, εξωτερικά και εσωτερικά και να τη μεταδίδει στους γύρω της. Να νιώθει δυνατή, ανεξάρτητη και περήφανη γι’ αυτό που είναι.

Με την online καμπάνιας της, η Avon επιδιώκει να αυξήσει σημαντικά την παρουσία της στα social media, προσεγγίζοντας τα πιο νεανικά κοινά και αναδεικνύοντας το ανανεωμένο, φρέσκο, σύγχρονο πρόσωπο της. Για το σκοπό αυτό και μας ώθησε να φωτογραφηθούμε με αντικείμενα που εκφράζουν αυτό που νιώθαμε ή πολύ απλά αυτό που μας έκανε να λάβουμε διαφορετικούς και εξαιρετικά σημαντικούς ρόλους!

Γιατί για την Avon κάθε γυναίκα πρέπει να είναι δύο πράγματα: όποια και ό,τι θέλει!

avon-pressday-april16-01.jpg

avon-pressday-april16-02.jpg

H Μαρία Μπεκατώρου.

avon-pressday-april16-03.jpg

Η Γενική Διευθύντρια, Μαριάννα Νάνου, και η Marketing Manager, Εύη Οικονόμου, μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου.

avon-pressday-april16-04.jpg

Δες εδώ φωτογραφίες από την καμπάνια και τα παρασκήνια της!

avon-pressday-april16-05.jpg

avon-pressday-april16-07.jpg

avon-pressday-april16-08.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram