Skip to main content

BEAUTY NEWS

The Perfect Me: Ανάδειξε ΤΩΡΑ τη φυσική σου ομορφιά

Με μια… βοήθεια από τα προϊόντα Perfectil, της Vitabiotics!


Κέλλυ Νόβακ

Η ομορφιά σίγουρα πηγάζει από μέσα μας, αλλά είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιώνουμε και να ενισχύουμε -σε καθημερινή βάση- την περιποίηση του προσώπου, του δέρματος, των μαλλιών μας κ.ο.κ. Και αυτό, όχι τόσο γιατί «πρέπει» να δείχνουμε όμορφες, αλλά γιατί μας βοηθάει να αισθανόμαστε εμείς πάνω απ’ όλα καλά και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Σε αυτό στοχεύουν και τα προϊόντα Perfectil, της Vitabiotics. Συμπλήρωσε, λοιπόν, την καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης και ανάδειξε τη φυσική σου ομορφιά, επιλέγοντας το ιδανικό προϊόν Perfectil για σένα.

1. Εμπιστεύσου τις αυθεντικές ταμπλέτες του Perfectil Original, για τριπλή φροντίδα σε δέρμα, μαλλιά και νύχια.

2. Επίλεξε το Perfectil plus Hair αν θέλεις να φροντίσεις εξειδικευμένα τα μαλλιά σου. Με υδρολυμένο κολλαγόνο, βιταμίνες και αμινοξέα, που ενισχύουν την ανάπτυξη και την αντοχή των μαλλιών, αποτρέπουν τη λέπτυνση της τρίχας και μειώνουν την τριχόπτωση. 

3. Δώσε λάμψη στο δέρμα σου με το Perfectil plus Skin. Οι δερμο-θρεπτικές του κάψουλες με ωμέγα 3 & 6, Q10, βιοτίνη και λυκοπένιο, προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, βαθιά θρέψη, ενυδάτωση και ελαστικότητα, για φρέσκο, λαμπερό και νεανικό δέρμα.

4. Για δυνατά νύχια, η εξειδικευμένη σύνθεση του Perfectil plus Nails προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη. Με πυρίτιο, L-κυστίνη και ψευδάργυρο θρέφει σε βάθος, για να έχεις γερά νύχια χωρίς ραβδώσεις και στίγματα.

5. "Δημιούργησε" ασπίδα προστασίας ενάντια στο χρόνο με τις ταμπλέτες Perfectil Platinum. Τα βιο-δραστικά συστατικά του παρέχουν μοναδική αντιγηραντική προστασία, λειαίνοντας τις ρυτίδες και καταπολεμώντας τα σημάδια του χρόνου.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

CELEBS

Γιάννης Φέρτης: Οι τρεις γάμοι και οι μεγάλοι έρωτες της ζωής του

Οι γυναίκες που «σημάδεψαν» τη ζωή του σπουδαίου ηθοποιού

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024