Skip to main content

BEAUTY NEWS

#hairdetox: Χάρισε ΚΑΙ στα μαλλιά σου ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα

Με την βοήθεια της σειράs Elvive Extraordinary Δράση Αργίλου, της L’ Oréal!


Κέλλυ Νόβακ

Τελευταία, έχω αρχίσει να δίνω μεγάλη έμφαση στην περιποίηση των μαλλιών μου. Όχι πώς δεν τα πρόσεχα στο παρελθόν, αλλά μάλλον δεν τους πρόσφερα την κατάλληλη φροντίδα, σύμφωνα με τον τύπο τους. Βλέπεις, ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που έχουν μαλλιά με λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες, τα οποία έχουν ιδιαίτερες "απαιτήσεις". Συμπάσχεις; Σήμερα θα σου λύσω -κυριολεκτικά- τα χέρια, καθώς θα σου αποκαλύψω μία νέα, επαναστατική μέθοδο για να τα αναζωογονήσεις πραγματικά.

Το γνωστό ρητό «Είσαι ό,τι τρως» δεν ισχύει μόνο για τον οργανισμό σου, αλλά και για τα μαλλιά σου. Όσο συχνά, λοιπόν, πρέπει να κάνεις αποτοξίνωση για να "καθαρίσει" ο οργανισμός σου, εξίσου τακτικά πρέπει να κάνεις ακριβώς το ίδιο στα μαλλιά σου. Οι βαφές, το σεσουάρ, το styling, οι ρύποι, το καυσαέριο και τα σωματίδια σκόνης της ατμόσφαιρας τα ταλαιπωρούν, αφήνοντάς τα άτονα και θαμπά. Το #hairdetox είναι ο νέος τρόπος για να τους δώσεις ένα... timeout από την καθημερινότητα και να τους χαρίσεις τη λάμψη που τους αρμόζει. 

Σ' αυτό θα σε βοηθήσει -για άλλη μια φορά- η L’ Oréal. Με ποιο τρόπο; Τα εργαστήρια της L’ Oréal συνδύασαν για σένα 3 τύπους αργίλου σε μία τελετουργία καθαρισμού και αναζωογόνησης. Εμπνευσμένη από την πηλοθεραπεία, η νέα σειρά Elvive Extraordinary Δράση Αργίλου (που περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα και αντιπιτυριδικό σαμπουάν) θα φροντίσει τα μαλλιά σου και θα τα αποτοξινώσει από το σμήγμα που δημιουργείται στις ρίζες. Με λίγα λόγια, είναι ιδανική για να προσφέρει το #hairdetox που χρειάζεσαι! 

Που στηρίζει τη "δύναμή" της η νέα σειρά; Μα φυσικά στον άργιλο, ο οποίος χρησιμοποιούνταν από την αρχαιότητα για την περιποίηση του προσώπου αλλά και την αναζωογόνηση των εύθραυστων μαλλιών. Μάλιστα, έχει την ιδιότητα να συγκρατεί τη θερμότητα, ενώ παράλληλα καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, αποτοξινώνει, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και την περιττή λιπαρότητα. 

How to use: Στο λούσιμο, χρησιμοποίησε το σαμπουάν και το conditioner της σειράς, ενώ εάν τα μαλλιά σου είναι πολύ λιπαρά, 1 φορά την εβδομάδα εφάρμοσε την πρωτοποριακή μάσκα στις ρίζες (προσοχή: η μάσκα εφαρμόζεται πριν το λούσιμο, σε στεγνά μαλλιά). Κάνε απαλό massage για 5 λεπτά και έπειτα ξέπλυνε με νερό.

loreal2.jpg

Φυσικά, για το απόλυτο #hairdetox, "συνδύασε" τη σειρά Elvive Extraordinary Δράση Αργίλου, με τις παρακάτω χρυσές συμβουλές:

1. Να κουρεύεις συχνά τις ξηρές άκρες και την ψαλίδα των μαλλιών, διατηρώντας έτσι την υγιή τους όψη,

2. Να βουρτσίζεις τα μαλλιά σου με μια βούρτσα με φυσική τρίχα, ξεκινώντας από τις ρίζες στη βάση του αυχένα, έχοντας το κεφάλι σας γυρισμένο προς τα μπροστά ανάποδα.

3. Να μην λούζεσαι καθημερινά, για να επανέλθει το pH των μαλλιών σου στην στα φυσιολογικά του επίπεδα.

4. Να μην τρίβεις έντονα τα μαλλιά σου με την πετσέτα μετά το λούσιμο.

5. Να κάνεις μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, ώστε να ενεργοποιήσεις την κυκλοφορία του αίματος, αλλά και να βοηθήσεις τα συστατικά του σαμπουάν σου να διεισδύσουν καλύτερα.

6. Κατά την διάρκεια του detoxing, να αποφεύγεις την θερμότητα αλλά και τις βαφές στα μαλλιά.

7. Να τρέφεσαι σωστά.

Και πάνω απ’ όλα να θυμάσαι πώς, όπως εσύ, έτσι και τα μαλλιά σου χρειάζονται ένα timeout.

hair_detox_loreal.JPG

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand