Skip to main content

BEAUTY NEWS

H Zoe Kravitz είναι η νέα μούσα του YSL

Η γνωστή ηθοποιός αντιπροσωπεύει τον θρυλικό οίκο!


Κέλλυ Νόβακ

Εντάξει, ότι και να πει κανείς για την Zoe Kravitz είναι λίγο. Η γνωστή περσόνα δεν είναι απλά μια ηθοποιός. Είναι μια… τριπλή απειλή! Μπορεί να τραγουδήσει (μπορεί να ευχαριστεί τον πατέρα της Lenny για αυτό), να παίξει αλλά και να φωτογραφηθεί καλά. Μας φάνηκε, λοιπόν, λογικό όταν ακούσαμε ότι ο γνωστός γαλλικός οίκος Yves Saint Laurent αποφάσισε ότι θα είναι αυτή που θα τον αντιπροσωπεύσει ως το νέο του πρόσωπο. Και ο τρόπος που θα το κάνει είναι τόσο μοναδικός όσο είναι και η ίδια η Kravitz.

Ο… ρόλος της σαν η νέα μούσα του οίκου θα είναι να μοιράζεται -μέσω ενός βίντεο- τα μυστικά της στο μακιγιάζ, τα μαλλιά κ.τ.λ. Το βίντεο/project θα έχει το όνομα “Before the Light” και θα παρουσιάζει επίσης το πώς μουσικοί καλλιτέχνες απ΄όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το μακιγιάζ σαν μια μορφή τέχνης.

Η Zoe δήλωσε σχετικά για αυτό το άκρως ενδιαφέρον project με τον YSL: «Το YSL ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα μου brands. Η ικανότητά του να συνδυάζει το κομψό στιλ με μια πιο ωμή αισθητική, ήταν για εμένα πάντα ένας από τους καλύτερους τρόπους να εκφραστώ μέσα από την μόδα και την ομορφιά».

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του