Skip to main content

BEAUTY NEWS

ΑΥΤΟ είναι το μυστικό «όπλο» της Ελένης Πετρουλάκη για τέλειο σώμα

Όχι, δεν αναφερόμαστε ούτε στην διατροφή, ούτε στο πρόγραμμα άσκησής της!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά το καλοκαίρι πλησιάζει! Ναι, ήρθε η στιγμή που όλες περιμέναμε. Είσαι, όμως, προετοιμασμένη γι' αυτό; Όχι, δεν εννοώ ψυχολογικά… Αναφέρομαι στη σωματική σου κατάσταση. Και να μην είσαι, μην σκας. Σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα, καθώς πρόκειται να σου αποκαλύψω πώς μπορείς να αποκτήσεις και εσύ το απόλυτο bikini body για το καλοκαίρι. Για την ακρίβεια, δεν θα σου το αποκαλύψω εγώ, αλλά το απόλυτο... bikini body της Ελλάδας: Η Ελένη Πετρουλάκη.

Η Ελένη, μετά από 3 γέννες και 4 παιδιά, παραμένει στα 40+ της ένα από τα πιο καυτά κορμιά της Ελλάδας. Είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι με γυμναστική, σωστή διατροφή και με την βοήθεια του… μυστικού της «όπλου», μπορεί μια γυναίκα να έχει σφριγηλό σώμα, σφιχτά πόδια χωρίς χαλάρωση και τοπικό πάχος, ακόμα και σε μεγαλύτερη ηλικία.

eleni750.jpg

Το μότο της είναι ότι ο καθένας μπορεί να αλλάξει τη ζωή του, μεταμορφώνοντας το σώμα του. Και η αλλαγή αυτή δεν είναι δύσκολη, απλά χρειάζονται τα κατάλληλα "εργαλεία". Ποιο είναι το δικό της; Ένα καινοτόμο bodylifting προϊόν, που τόσο η ίδια όσο και πολλές επώνυμες φίλες της, εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν χρόνια τώρα. Φέτος, αποφάσισε να μοιραστεί αυτό το “Μυστικό” της εμφάνισης της στο ευρύ κοινό, μέσω του δικού της brand name, του FitLab by Eleni Petroulaki.

Το Fit n’ Form Super Gel είναι ένα μοναδικό bodylifting προϊόν, με καινοτομική φόρμουλα δραστικών συστατικών, για όλες τις γυναίκες που θέλουν να νιώθουν όμορφα με το σώμα τους. Εξαφανίζει την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος και προσφέρει σύσφιξη, με μία κίνηση. 

Το Fit ‘n Form Super Gel είναι Δοκιμασμένο, Εγκεκριμένο και Εγγυημένο από την Ελένη Πετρουλάκη, δεν περιέχει parabens, ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένο. Δρα αποτελεσματικά και γρήγορα, αφού μόλις μέσα σε 3 ημέρες χρήσης του, έχεις εμφανή και ορατά αποτελέσματα. Μια συσκευασία αρκεί για να κάνει τη διαφορά. Στα μεγάλα συν του, το γεγονός ότι απορροφάται άμεσα και γρήγορα, χωρίς να λερώνει τα ρούχα.

petroulakiproion750.jpg

Δοκίμασέ το: Για να αποκτήσεις κι εσύ σώμα σφριγηλό, χωρίς κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση, τηλεφώνησε τώρα στο 211 800 30 30 ή μπες στο www.fitlab.gr.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;