Skip to main content

BEAUTY NEWS

Βρέχει… ομορφιά!

Οι Kate Moss και Cara Delevingne πρωταγωνιστούν στην καμπάνια του αρώματος My Burberry.


Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Φορώντας μπεζ Burberry καμπαρντίνες, με φυσικό μακιγιάζ και χαλαρή διάθεση, τα διάσημα μοντέλα Kate Moss και Cara Delevingne ποζάρουν δίπλα δίπλα, ενώ ο φωτογράφος του concept, Mario Testino, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, χαρίζοντάς μας μια σειρά από ασπρόμαυρες, γοητευτικές λήψεις.

Ο Οίκος Burberry αποφάσισε να «χρησιμοποιήσει» τις δύο γυναίκες για την προώθηση του νέου του αρώματος, του My Burberry και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είδε μόλις το φως της δημοσιότητας. Δύο υπέροχες παρουσίες, ποζάρουν σαν κολλητές φίλες, άλλοτε με αισθησιακό ύφος και άλλοτε με πιο παιχνιδιάρικο, κάνοντας την καλύτερη δυνατή διαφήμιση στο άρωμα που μόλις κυκλοφόρησε.

Η Cara Delevingne είναι ήδη ένα από τα πρόσωπα της σειράς Burberry Beauty.  "Είμαι τόσο χαρούμενη που συμμετέχω στη διαφημιστική καμπάνια του νέου αρώματος Burberry μαζί με την πανέμορφη Miss Moss, με φωτογράφο τον Mario Testino" έγραψε στο twitter η Cara Delevingne. 

caraaakate350.png

caraakatee350.jpg

carakate350.jpg

carakatee350.jpg

Ταυτόχρονα, κυκλοφόρησε και ένα video με σκηνές από τα παρασκήνια της φωτογράφισης, όπου μπορείς να δεις πως το κλίμα μεταξύ των δύο γυναικών ήταν κάτι παραπάνω από καλό. Δες το, εδώ:

{videobox}xS2OzJgOT38{/videobox} 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΣΙΝΕΜΑ

Την αγγλόφωνη τηλεοπτική μεταφορά του Oldboy ετοιμάζει ο Park Chan-wook

Το εξαιρετικό revenge thriller του Κορεάτη σκηνοθέτη έρχεται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη 

VIRAL

Η Taylor Swift κυκλοφορεί τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο της, The Tortured Poets Department

Στο follow-up του Midnights συμμετέχουν οι Jack Antonoff, Aaron Dessner, Post Malone, Florence Welch, ο drummer των Wilco, Glenn Kotche και πολλοί ακόμη