Αυτό το φιλανθρωπικό beauty event ΔΕΝ πρέπει να το χάσεις - AllYou.gr

Search

Αυτό το φιλανθρωπικό beauty event ΔΕΝ πρέπει να το χάσεις

ΣΗΜΕΡΑ φρόντισε τον εαυτό σου και τα... παιδιά!  

22 Μαϊου 2016

Θέλεις και εσύ να συμβάλλεις για έναν καλό σκοπό, ενώ περιποιείσαι τον εαυτό σου; Εύκολο! Αρκεί να βρεθείς στο ξενοδοχείο Metropolitan (Λεωφ. Συγγρού 385, Αθήνα, αίθουσες CORFU και ΚRΙΤΙ) σήμερα, Κυριακή 22 Μαΐου, από τις 10.00 έως τις 18.00. Γιατί εκεί σε προσκαλούν οι «Κομμωτές Καρδιάς» και επαγγελματίες ομορφιάς για να σου προσφέρουν χτένισμα, μακιγιάζ, μανικιούρ και μασάζ, προς 5 €/υπηρεσία. 

Η οργάνωση γίνεται σε συνεργασία με τον σύλλογο ΠΑΙ.Δ.Υ. (παιδί, δύναμη, υπομονή), με σκοπό την ενίσχυση σε ιατρικό εξοπλισμό του Νοσοκομείου Παίδων, με την υποστήριξη της L’ORÉAL Professionnel και της ESSIE! Όσοι περισσότεροι επισκέπτες και όσες περισσότερες υπηρεσίες, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα για τα παιδιά! Ζώντας πια σε διαφορετικές, ασυνήθιστες, δύσκολες κοινωνικές συνθήκες, η βοήθεια στο συνάνθρωπο, η αλληλεγγύη και η φροντίδα των άλλων γίνεται κομμάτι αναπόσπαστο της καθημερινότητας μας. Οι Κομμωτές Καρδιάς, ένα ευαισθητοποιημένο κοινωνικά κίνημα κομμωτών, επαγγελματιών και σπουδαστών ομορφιάς, έχει αναλάβει δράση τους τελευταίους 17 μήνες  και έχει χαρίσει απλόχερα χαμόγελα και ομορφιά.

Στην ολιγόμηνη ζωή του έχει ήδη οργανώσει περισσότερες από 12 δράσεις, σε 7 διαφορετικούς οργανισμούς / φορείς / ιδρύματα με περισσότερους από 300 εθελοντές, οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται.

Τους «Κομμωτές Καρδιάς» μπορείς να τους βρείτε στο Facebook, στη διεύθυνση : https://www.facebook.com/kommoteskardiasΑκολούθησε το allyou στο Instagram!